Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzielistypiszą

Ile czasu idzie polecony do odbiorcy w tym samym miescie?

Polecane posty

Gość ludzielistypiszą

Jak myślicie, ile czasu idzie polecony ( za potwierdzeniem odbioru) do adresata w tym samym miescie? Wysłałam w poniedziałek, jeszcze nie mam potwierdzenia odbioru- ile czasu idzie zwrotka?

Gość sandr00sia
zależy czy to jest polecony ekonomiczny czy priorytet, bo jeśli priorytet to teoretycznie powinien iść 1 dzień, a ekonomiczny 3 - 4 następnie potwierdzenie odbioru trafia na pocztę i dopiero zostaje z niej wysłane do Ciebie także troszkę to może trwać, ale nie martw się, jak jest list polecony to zawsze jest możliwa reklamacja po numerze

Gość cooozaaaa
ja jak wysyłałam w tym samym miescie z rana to doszlo nast.dnia po poludniu, tyle ze to nie bylo za potwierdzeniem odbioru.

Gość ludzielistypiszą
a czy jest taka opcja na str poczty polskiej jak śledzenie poleconego? Bo widziałam opcję sledzenia przesyłki.

Gość ludzielistypiszą
to był polecony ekonomiczny.

Gość jagościnnie
polecony to też przesyłka, wpisujesz numer w śledzeniu przesyłek i widzisz, co się z nim dzieje

Gość gość
Pocztą Polską,priorytet w Polsce,teoretycznie 1 dzień(na następny).W moim przypadku z Katowic do Lublina cztery,podpis przyjęcia mojego listu i powrót, to następne cztery,razem osiem dni to dłużej niż normalny a zapłaciłem trzy razy więcej.