Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to wiedziej mniej wiecej

Ile czasu uda mi się przeżyć za 10 tysięcy złotych

Polecane posty

Ile czasu uda mi się przeżyć za 10 tysięcy złotych nie mając żadnego źródła dochodu?

Gość mozaikakaka
A musisz placic rachunki czy jestes na czyjims utrzymaniu??

Gość 666666665656565
wydając 2k na miesiąc to 5 miesięcy :o

Mam wlasne mieszkanie i jestem sama. Czynszu placic bede 220 zł

obym jak najszybciej znalazła pracę, ale nie wiem czy to się uda wole nastawic sie na najgorsze :o:(

Gość Kendra25
Jak tylko 220 zł to ja ci daje 7miesięcy ale skromnie

z dnia na dzien zostałam rzucona na głęboką wodę i muszę zacząć radzić sobie sama. Do tej pory mieszkalam z rodzicami a swoje mieszkanko wynajmowałam stad tez moje oszczednosci, ale teraz sama musze tu zamieszkac, a nie mam nawet pracy:(

Gość to oczywiste
No to pół roku zaciskając pasa.

Gość gibulke
Nie gadajcie bzdur ja zarabiam 1200 zł miesięcznie. Czyli po pół roku mam tak jakby 7200 zł wiec autorka przezyje wiecej niz pol roku spokojnie. Ja też się utrzymuje sama będąc samemu nie wydaje sie wiele ja na jedzenie wydaje miesiecznie tylko 200zł, 500 idzie na rachunki, a reszta na bilet i szkole. Autorko wynajmij jeden pokoj bedzie Co lzej;)

Gość klkmklm
z dnia na dzien zostałam rzucona na głęboką wodę i muszę zacząć radzić sobie sama. smiesznie to brzmi zwazywszy na to, ze masz swoje mieszkanie (pewnie po babci albo od rodzicow) i 10 tysiecy na poczatek:O CHyba nie wiesz co to znaczy zostac rzuconym na gleboka wode...

Gość mamusia synusiaaaaa
ja myśle ze z 10 miesiecy :-) tak po 1000 zl na miesiac :-D

klkmklm jak zazdrościsz to mzoesz sie zamienic :o

Gość to oczywiste
gibulke To Ty gadasz bzury.

Gość to oczywiste
W kazdym razie powinnaś zdążyć znaleźć pracę zanim kasa się skończy.

Gość gibulke
Nie ja mysle racjonalnie. Ja jesli nie mialabym szkoly to miesiecznie wydawalabym na zycie tylko 800zl. Nie kazdy zyje rozrzutnie, a za takie pieniadze mozna nawet prawie rok pociagnac.

mam nadzieję

na pewno macie jakieś zdjecie ze swojego miasta , lub z innego...jezeli tak to możecie je wyslac do nas (dane-miast.pl) . Jakiekolwiek zdjecie, moę byc zdjecie rynku, mostu, ulicy, kosciola, ratusza, boiska, jeziorka, cokolwiek. wysljcie je do nas. my je opublikujemy i wezmiesz udzial w losowania iPoda........ nie muszi sie nigdzie rejestrowac... zapraszamy adres : http://www.dane-miast.pl

Gość taki jeden 26
to zalezy jak zyjesz i jakie masz wydatki mi to na 3 miechy by starczylo...

Gość to oczywiste
Ja nie żyje rozrzutnie, wręcz przeciwnie, oszczędzam jak mogę a 1400 zł wypłaty to takie ledwie dociąganie do kolejnej:/ Na szczęście czasem zdarza się premia. I można odłożyć w razie jak się coś popsuje albo jestem chora i muszę kupić leki to nie muszę się dzieki temu zapożyczać:(

Gość taki jeden 26
ale to już kwestja ze tak powiem siedzenia jedni zarabiaja te 1200 inni 3000 jeszcze inni 15000 albo i wiecej, dlatego to jest wzdledne ktos moze zarabiac 10000 tys wydawac 8 i mowic ze zyje skromni :) pozdrawiam kumatych

Gość ale co Ty się tak nastawiasz
jakos pesymistycznie? :) Ja ciagle musze ja znajdywac i jakos znajduje...co prawda z mobbingiem, ale sama jestem sobie winna, bo moglabym sprzatac i nie bylo mobbingu a ja chce pracowac w zawodzie

Gość xcsdz
jak ktos wyżej napisał, wynajmij pokoj, na pewno trochę ulży, no i bierz co popadnie, byle jaką pracę na początek, 10 tyś , uwazam ze za te 10 tys. będziesz w stanie utrzymać się koło roku, zyjąc skromnie, i przeznaczac co miesiąc 850 zł miesięcznie

Gość xcsdz
troche masło maslane:D ale pisalam tych kilka zdan z dobrych 10 min z przerwami:D

Gość taki jeden 26
850 zł miesięcznie dla mnie to mniej niz wegetacja

Gość xcsdz
ale nie glodowanie, czynszu ma 220, oplaty z jakies 350, reszta na jedzenie 280 zł , nie wystarczy? dodajmy do tego bilet miesięczny, 200 na jedzenie samotnej osobie to az az, i jezeli musisz to przezyjesz, z głodu nie umerzesz,

Gość ale gleboka wode masz no nie m
ja z kilkoma stowami pojechalam do innego miasta ,wynajelam pokoj co pochlonelo mi polowe kasy ,po tygodniu mialam prace intensywnie szukajac czyt, dziennie o 6.00 majac gazete w zebach swieza z kiosku, i jak dla mnie tyle kasy i wlasne mieszkanie to zadnae wyzwanie, co za mlodziez same sieroty, nawet nie wiesz ile kasy na miesiac potrzebujasz i co ile kosztuje o ja pitole trzymajcie mnie

Gość sdfghjkl
nie żartujecie ze 200zł starczy na miesiac na jedzenie.To co wy jecie?Nawet jedzac b skromnie to nie ma mowy zeby starczyło.

Gość 10 tys to sporo kasy
10 tys zl wystarcza mi spokojnie na 5 miesiecy zycia. tzn mnie mojej kobiecie i 3 letniemu dziecku. Stac mnie na wszystko. jedzenie czynsz rachunki telefony na abonament internet przyjemnosci dobre jedzenie przedszkole itp.