Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chydy22112211

jak utyć mając mega przemiane materii

Polecane posty

Gość chydy22112211

jak utyć? nie mam skłonności do tycia a chciałbym nabrac troche ciała? Jestem chudy i za nic nie moge przytyć , nie rósnie mi brzuch a ni nic innego , co zjem to przepalam , co zrobić bo juz nie mam sił a dobijam trzedziechy

Gość tez chudy
Mam ten sam problem. Tez tlumaczylem to sobie przemiana materii. Okazalo sie jednak ze mam celiakie, czyli zespol zlego wchlaniania. Kosz badania to ok 200 PLN. Poszukaj info na celiakia.pl Pozzdr.

stomatoloszka całe życie miałam niedowagę i ten sam problem dużo jedzenia -waga w miejscu .46kg-173cm zjadłam 10 opakowań peritolu oczywiście podzieliłam sobie na serie 2tyg peritolu i 3tyg bez ... dzisiaj ważę 54-55kg:) waga się trzyma a mineło już 1,5rokuodkąd nie biorę .Czasami łyknę clemastinum to też ma podbne działanie

stomatoloszka tylko przyszykuj się ,że przez pierwsze 4 dni będziesz non stop spała prkatycznie 17 godzin na dobę.a później senność przechodzi -początkowo 2 tabletki dziennie -rano i wieczorem a po tygodni zwiększ do 3.Słuchaj ja po peritolu nie wychodziłam z kuchni.Ciągle bym jadła w miesiąc 1,5 kg do 2-3 zależy kto jaką ma tendencję ,ale ten lek wyleczył wszystko moje kompleksy i jemu zawdzięczam dzisiaj pewność siebie

uwazam ,że nigdy nie miałam seksowniejszego ciałka:) mi poszło głównie w posładki ,nogi tk jak chciałam.Spódniczki ,spodenki bez oporów noszę nie tak jak kiedyś ....

Gość hhhhhhhhhhsssssaaaaaaaaaaaaaa
no to juz nie ma dka mnie nadziei bede chudy

Gość tez chudy
Białko to może nie do konca dobry pomysł. O wiele lepsze od białka na przytycie sa weglowodany. I te nalezy jesc w duzych ilosciach. Mozna je sobie kupic w sklepach z odzywkami dla sportowcow. Sa tanie. Białko bedace składnikiem miesni tez nalezy jesc, ale na przytycie to wlasnie weglowodany!!!

Gość hhhhhhhhhhsssssaaaaaaaaaaaaaa
Węglowodany moze os z tego bedzie , nadzieje juz stracilem i tak cięzkie zycie mega chudzielca, jak jak zazdroszcze tym co maja nadwage.

Gość lizak69
czy dobrze rozumiem, że chciałbyś mieć brzuszysko i męskie cycki? jak tak to wystarczy brać sterydy. zawsze można zacząć chodzić na siłownie, dobrać odpowiednią dietę i zbudować masę mięśniową, ale oczywiście to wymaga wysiłku i pracy łatwiej siedzieć na tyłku i być chudym anemikiem i narzekać jak panienka

Gość qaqaqaq
pakowac weglowodanami moge ale co dalej ? wszystko jakby wylażiło bokiem

Gość ajajchudy
lizak69 sa tez chudzi nie anemicy

Gość lizak69
no owszem. ale chudy, a wysportowany facet wygląda całkiem inaczej. ci co jojczą jak baby mają chude flakowate ciało i jak ściągną odzienie, to od razu widać, że zawsze byli niedysponowani na zajęciach w-f. i jeszcze autor chce przytyć- a mimo chudości pewnie i tak ma za duży procent tłuszczu w ciele jak wszędzie flak. porażka. poza tym brzuszysko nie sprawia, że chuda sylwetka robi się atrakcyjniejsza

Gość twoja m
zboża: kasza: jęczmienna, gryczana,jaglana, manna, owsianka, ryż, kamosa, kukurydza, proso, jęczmień,żyto,pszenica, płatki i pieczywo warzywa: szczególnie te: fasola,bób,groch, czosnek,cebula,pomidory ryby mięso owoce: orzechy słodycze oleje: lniany, z oliwek

Gość twoja m
-olej lniany ma to do siebie że przetrzymuje substancje odżywcze w organizmie

Gość chudyyyyya
lizak 69 autor tego tematu nie jest sflaczały , i nie ma w ogóle tłuszczu , żreć może wszystko , jakby miał troche tłuszczu to by był szczęśliwy, jeszcze nie trafilem na odpowiedniego specjaliste co by mi zdiagnozował co mi właściwie jest, cwiczenia ok, problem w tym ze nie ma żadnego przyrostu, masy ani tłuszczu. Przecietny człowiek jak sie bedzię obżerać to tyje, a u mnie nie ma takiej opcji.

Gość yychudy
Fubu odżywki brałem przez pół roku zgodnie z instrukcja , cwiczeniami itp i efekt praktycznie zaden bo przytycie 1 kg ( jeden kilogram ) w ciagu 6 miesiecy na odzywkach i troche ćwicząc , to jest nic.

Gość gość
Polecam gorąco bloga, gdzie jest wiele porad dotyczących tycia i hodowania sadełka :) www.feeder.blog.pl

Gość gość
Warto zakupić suplement largomass. Stosuje od 2 miesięcy i udało mi się przytyć 8 kg!