Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f2g24h

jestem dziwna-nie lubie ludzi a mam 23 lata

Polecane posty

Gość ech........
A co w tym dziwnego??? Niewyżyta dziewica :) Sam znam taką co bardzo czesto się masturbuje a ma chyba 25 lat. Ale ona akurat do ślubu trzyma. Po prostu dziewica która po rozdziewiczeniu chciała by te 2 razy dziennie. I lubiła by te wszystkie fatałaszki :) Moge jej kupowac tylko niech nosi

Gość taki jeden 26
ech........ jak dziewica która nie uprawiała sexu ma lubic sex? tumanie

Gość ech........
Wybacz ale ja akurat znam sexoholiczki niemal a dziewice. Co innego libido a co innego dziewicwo.

Gość taki jeden 26
powiedzmy ze w twoim rozumieniu sexoholiczka lubi zabawiać sie sama ze sobą to jaka pewność że lubi to robić z Twoim małym a nie z Tobą? to sie kupy nie trzyma

Gość taki jeden 26
zamiast toba to sobą :) za duzo tu tematow czytam

Gość ech........
TUMANIE jak to mnie nazwałeś... Masz 26 lat od 12 lat dajmy na to bawisz się swoim małym tak?? Ile razy dzienie?? Jeden sie bawi raz na tydzien 2 gi 10 razy dziennie tak?? TO SIE NAZYWA LIBIDO.. Tak samo weś 2 dziewice jedna raz na miesiac inna codziennie. PROSTE?? A to czy lubi wogole facetow, czy w takiej i innej pozycji, z takim a takim penisem itd. TO INNA SPRAWA. TO SIE NAZYWA UPODOBANIA SEXUALNE. To jak najbardziej trzyma się kupy.

Gość Notoryczna narzeczona
Jesteś typem 5v4 w enneagramie :D mój facet też jest tym typem :D

Gość taki jeden 26
to inaczej jaka jest definicja dziewicy bo nie kumasz dalej

Gość ech........
dziewica = brak defloracji chyba kazdy ci to tak opisze. kobieta mająca duże libido = duża potrzeba sexu, przezyc sexualnych A czy ona ma ochotę na ciebie, innego faceta czy na inną kobietę = upodobanie sexualne nie masz pewności że niewyżyta dziewica = dziewica z dużym libido. Będzie miała akurato ochotę na ciebie. Nie masz pewności czy się zgracie, dopasujecie. Masz natomiast niemal pewność że u takiej kobiety jesli do siebie pasujecie sex będzie częstszy.

Gość ech........
5v4 w enneagramie Wpisalem w googla nie chce mi się czytać bo kupa tekstu i badań. ale z tych 1 - Perfekcjonista 2 - Dawca 3 - Zdobywca 4 - Indywidualista 5 - Obserwator 6 - Lojalista 7 - Entuzjasta 8 - Szef 9 - Rozjemca to chyba dawca. Jesli przenosimy to do sexu. W sensie ona musi dojść ja nie musze. A obserwator w sensie ciuszków. I ludzi z zewnątrz. Indywidalista co do ludzi rzekłbym

Gość taki jeden 26
pomyliles chyba definicje dziewicy z nimfomanko :)

Gość x y z men
Widzę że typowy z ciebie prawiczek :) myślący że dziewica to nie wie co to seks a jak ją dotkniesz to piszczy :)

Gość no no no no
no

Witam, nie wiem do końca dlaczego rozmowa zmieniła bieg, ale napisze do tematu bo pewnie trole zamieszały :) "nie lubienie ludzi" introwertyczka itp. Jestem typem towarzyskim, lubiłem poimprezować wszystko z umiarem, mam teraz 24 lata, posade na stanowisku zarządzającym dość odpowiedzialne, spędzam w pracy i nad projektami większość czasu. Raczej nie spędzam go ze znajomymi. Ostatnio wyszedłem z ekipą. Wyobraźcie sobie, że nie piłem :) bo prowadziłem, w pewnym sensie ludzie na mnie patrzyli jak na idiote bo piłem kole. Najgorsze jest jednak to, że do okoła widzę samych idiotów którzy często nie zdają sobie sprawy z swojego stanu. Krzywdzą, wyśmiewają, poświadczają nieprawdę, świadomi bądz nie. Czy głupota tłumaczy zachowanie ? czy "usprawiedliwia" Też z czasem coraz bardziej zamykam grono znajomych nie potrzebuje ich więcej, wystarczy mi dziewczyna i praca, aż żal patrzeć jak niektórzy się zachowują i w pełni to rozumiem. Każdy kto prowadzi samochód spotyka sie z przejawem bezmyślnego oraz egoistycznego podejścia. po prostu niektórzy to dziecinada, ludzie albo są królami do których należy wszystko, albo idiotami którzy nie na widzą świata i chcą każdemu do w pobliżu uprzykrzyć życie. Nie wielu ludzie jest tak "NAPRAWDĘ" wrażliwych. Wielu natomiast z wyboru nastawia się na znieczulice Nie jesteś dziwna, ale nie powinnaś generalizować nie każdy chce Cię skrzywdzić tak samo jak nie każdy zasługuje na Twoje zaufanie. A Sex jest prywatną sprawą każdego człowieka, stwierdzenia na podstawie argumentacji słownej "ktoś jest prawiczkiem ktoś nie ktoś jest taki dlatego jest" są na poziomie przedszkola.