Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość angelllllll

Jak mu powiedzieć,że go kocham?

Polecane posty

Gość angelllllll

Moja historia zaczęła się w gimnazjum. Dokładnie w 2 klasie. To nie była miłość od pierwszego wejrzenia. Przyszła ona z czasem. Z Pawłem (bo tak ma na imię) tak naprawdę nigdy nie wymieniłam ani jednego słowa. Mijaliśmy się na przerwach przechodząc koło siebie jak gdyby nigdy nic. Oszalałam na jego punkcie, ale to nie było zauroczenie, dla mnie to prawdziwa miłość. Miłość ale tylko z mojej strony. Przynajmniej wydawało mi się aż do pewnego momentu... Nadeszła najwspanialsza chwila w moim życiu. Wycieczka. Wtedy mogłam być blisko niego i przyglądać się mu bez ustanku. Idąc za Pawłem i jego kolegą nie zorientowali się że idę za nimi z koleżanką. Wtedy usłyszałam to, co od dawna chciałam usłyszeć. ,,Pokażę Ci ją za chwilę bo jest z nami na wycieczce. Zakochałem się w niej.Wiedziałam, że chodzi o mnie bo dokładnie opisał mój ubiór i wygląd.Mam do niego żąl ,że wtedy nic nie zrobił by teraz mogliśmy być razem. I od tego momentu skończyła się ta historia, jakby urwał się film. Paweł skończył gimnazjum, do liceum poszedł o 15 km dalej niż ja. A w tym roku poszedł na studia.Już go nie widuję. Wciąz nie moge o nim zapomnieć.Wiem że moja miłość do niego nie wygasła. Biję się z myślami co mam zrobić .Od tamtej pory minęło prawie 5 lat a ja wciąż go kocham...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować