Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffwssvfgf

szukam nazwy programu telewizyjnego

Polecane posty

Gość ffwssvfgf

hej! możecie mi pomóc? szukam nazwy programu telewizyjnego - teleturnieju w którym brały udział całe rodziny. leciało to na tv wisła, prekursorze tvn, prowadził krzysztof ibisz. motyw był taki, że rodzina musiała wykonać jakieś zadanie i po wykonaniu albo dostawała fanty i zawijała się na chatę, albo stawiali to co wygrali i brali udział w następnej konkurencji. co było nietypowe w tym teleturnieju to to, że był on robiony w częściach tj. rodzina wygrywała konkurencję i mieli czas 30 min do namysłu w międzyczasie puszczali fakty i po faktach rodzina mówiła, czy grają dalej czy nie i była następna konkurencja. dopiero po jakimś czasie zrobili normalnie, że cały odcinek godzinę leciał pamięta to ktoś???

Gość pamietam to byl
Peep show

Gość ffwssvfgf
niestety nie:(

Gość ffwssvfgf
up up

dla ułatwienia: * TVP1: Czar Par, 19931996 * TV Polsat: Życiowa szansa, 20002002 * TV Polsat: Bar, 20022004 * TV Polsat: Rosyjska ruletka, 20022004 * TV Polsat: Awantura o kasę, 20022005 * TV Polsat: Gra w ciemno, 20052007 * TV4: Gdzie jest Kłamczuch?, 2008-2009 * TV4: Bar, 2005 * TV Polsat: On i Ona, 2010 * TV Polsat: 7420 Milion od zaraz, 2011

Gość ffwssvfgf
wszystko albo nic, no jasne! dzięki! Merry-Go-Round - na wiki wchodziłem, ale tam nie było zaznaczone nic z tv wisła, a mam 100% pewności, że to na tym programie leciał ten teleturniej