Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viaderko

ej no

Polecane posty

Gość milkag1
Szuanym przez panów w niebieskch mundurkach.Zapomniałam dopisać.:)

Gość hjhjhjhhhjhl
milkag nie rozumiem Twojej wypowiedzi, muszę przyznać.. :D Możesz jakoś jaśniej? Viadro jaka ramka wieku? 15-20, 20-26, 26-31?

Gość milkag1
Niezły artysta, prawda? A do tego poeta :):)

Gość milkag1
Gdzie wyhaczyłam??Jak na ironię losu nie w necie haha.U znajomych :).Też nie wiedzieli ,że on taki "zaradny". Tulipan-czyli podrywa kobitki,wyciąga kasę , manipuluje itp Gargamel-prześladowca Smerfów KRUK-firma windykacyjna:):)

Gość ja to bym chciala
Viaderko wszystko przed Toba:) A ja to juz niestety albo i stety:P wiec do czego tesknie, mozna by powiedziec usycham z tesknoty za sexem czasami.

Gość hjhjhjhhhjhl
Milkag; jestem w szoku :| długo razem?

Gość ja to bym chciala
Wcale nie tak duzo, 25 mam:) ale jak nie ma chlopaka to i sexu nie ma, 2 miesiace abstynencji to juz byla meczarnia.lol

ja szczerze mówiąc Dziewczyny to chciałabym już tego wszystkiego spróbować ale nie mam z kim ;P

Gość milkag1
15 miesięcy:):) Ale za to ksiazkę zamierzam napisać hahaha Trochę kasy się zwróci :) A seks piękny jest :)Z odpowiednim człowiekiem:)

Gość ja to bym chciala
A ja gdybym mogla cofnac czas to bym bardziej korzystala z zycia, nie zebym czegos zalowala ale seks to piekna sprawa i nie powinno sie go sobie odmawiac. Wiadomo ze pierwszy raz to najlepiej przezyc z kims kogo sie kocha bo potrzebne jest poczucie bezpieczenstwa itd.

Gość ja to bym chciala
Dawaj, co Ci chodzi po głowie?

Gość milkag1
No ,o co chodzi młodsza koleżanko?:)

bo tak sobie myśle...jak każda (a może to tylko stereotyp ;P) kobieta mam jakieś tam kompleksy, boję się, że jak już kogoś fajnego dorwę ;P coś tam będzie się miało na rzeczy to będę się hmmm krępowała, wiem dziwne to moje pytanie...ale nie miałyście tak? jestem dziwna? ;P bo ja zawsze miałam tak że nie lubiłam się za bardzo negliżować, jakoś tak mi do dziś zostało ;P czy jak znajdę swojego faceta to minie? ;P

Gość ja to bym chciala
Jak znajdziesz fajnego faceta to bedzie prawil Ci tyle komplementow ze zapomnisz o swoich kompleksach:)

Gość ja to bym chciala
No bo kobiety zawsze widza u siebie wady ale skoro facet jest z kobieta to znaczy ze ona mu sie podoba i jest dla niego najpiekniejsza:)

Gość ja to bym chciala
Sprawdzone! I nie ma co im mowic tu mam tluszczyk a tu zmarszczke itd bo to ich tylko wkurza. A juz na pewno nie powinno im sie tlumaczyc co to cellulit.