Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedzielkowa

Poszukuję informacji o kosmetykach ZUII!

Polecane posty

Znalazłam w sklepie internetowym http://wyspakosmetykow.pl/ ofertę organicznych, australijskich kosmetyków Zuii Organic?Jestem alergiczką i wiele kosmetyków kolorowych mnie uczula, gdzieś znalazłam informację że Zuii nie powodują alergii? Czy ktoś z Was stosowal te kosmetyki, zależy mi na opiniach o ich podkładach i cieniach do powiek?

Gość sweterek_w_serek
Znam, znam :). Info od dystrybutora o cieniach "Unikalna pozbawiona talku Certyfikowana Organiczna Roślinna mieszanka proszków róży, rumianku i jaśminu, wzbogacona o naturalne witaminy i minerały, zapewniająca zarówno subtelną, jak i wyrafinowaną paletę kolorów dla ukojenia i odżywienia Twoich powiek." Od siebie dodam że kolorki również są bardzo naturalne, i tak także wyglądają na powiekach. Utrzymują się, przynajmniej u mnie, ponad 8 godzin. Odcien Vanilla Frost pięknie rozświetla kąciki. Mega wydajny, mam go od kilku miesięcy a zużycie jest minimalne. Nie należą do najtańszych, ale proponuję rozważyć ich zakup. Podkładów nie używałam, myślę czy nie zamówić różu a przy okazji skorzystać ze zniżki Happy Hour.