Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wyjade stąd

Ile kasy na benzyne do UK?

Polecane posty

Gość chyba wyjade stąd

jw. mysle czy jechac z mezem samochodem czy leciec samolotem?

my jechalismy juz 2 razy i w jedna strone paliwo wynioslo nas okolo 200f,ale jechalismy z dziecmi i chyba nastepnym razem polece samolotem:O

Gość promem, czy tunelem?
jak jechałaś, jak to się lepiej opłaci?

Gość taniej i wygodniej
to jets promem przynajmnije mozesz sobie odpoaczac od prowadzenia. ja jechalam do wroclawia z londynu i zajelo mi to jakies 20 godzin,niestety byl wypadek na autostradzie i przez to stracilam jakies 1.5 godziny albo nawet 2.... juz nie pamietam, to bylo dawno.

my jechalismy promem, rzeczywiscie jest troche wygodniej. nie wiem ile dokladnie godzin jechalismy, bo jeszcze zatrzymywalismy sie u rodziny we francji na 2 noce,ale powiedzialabym,ze ogolnie jakies 15 godzin do wroclawia. tzn 4 do francji i 10 z francji do pl

Gość podróżująca&^$#
my jedziemy razem z postojem na promie 24h ,samolotem jest taniej ale zalęzy w jakim terminie -jak odpowiednio wczesnie zarezerwujesz bilet to ok 100-200zł bez bagażu ,za benzyne natomiast trzeba liczyć te 200ł plus prom 80ł. Musisz sam przekalkulować - samolotem szybko samochodem jest to męczące

Gość asdfert
zalezy skad do kad kazdy jedzie, ja jechałam ponad 24h w jedną stronę samochodem mozesz więcej rzeczy zabrać tylko na polskich tablicach nie mozesz długo się poruszać , jako turysta tak jak bedziesz miała pracę musisz zmienić tablicę na tutejsze tylko czy Ci się będzie to opłacało?