Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annetkaa

powiedzieć o tym przyjaciólce

Polecane posty

Gość annetkaa

Moja przyjaciółka niedługo wychodzi za mąż. Jestem jej świadkową. Utrzymuje kontakt z jej byłym chłopakiem (do którego ona nadal coś czuje). Ostatnio się z nim spotkałam i wydarzyło się tak, że się całowaliśmy. Cenie sobie szczerość i czuje, że powinnam jej powiedzieć. Boje się jej reakcji.....

Koleżanka wychodzi za mąż a Ty się całowałaś nie z jej przyszłym mężem tylko z exem więc?

Gość aaaasdsdd
no coz, ona wychodzi za maz za innego wiec nie powinna miec pretensji ze jej byly spotyka sie z toba. moz enie mow o calowaniu itp, tylko delikatnie jej powiedz ze sie spotykacie jako przyjaciele i moz ekiedys sie cos wiecej stanie. swoja droga skoro ona kocha bylego to po co wychodzi za innego??

Gość annetkaa
ona wie, że się spotykamy (zawsze się bardzo lubiliśmy). Szczerze troszkę jej nie rozumiem. Ma mnóstwo wątpliwości, ale twierdzi że kocha swojego przyszłego męża. A do byłego (to jej wieloletnia miłość) zawsze będzie coś czuć.

Gość aaaasdsdd
mhy dziwna jest jej sytuacja uczuciowa, ale skoro cos do niego czuje jaks sympatie ale nie milosc to chciala by zeby byl szczesliwy a z Toba mogł by byc. Ona Cie zna wie ze jestes dobra kobieta wiec nie powinna robic problemów a tym bardziej być zła i sie obrazać. Ma narzeczonego, niedlugo bedzie mieć meża. nie powinnaś sie czuc winna.

Gość annetkaa
dzęki. Powiem jej o tym bo najbardziej w ludziach cenię szczerość.

Gość aaaasdsdd
tylko nie mow moze odrazu o intymnych szcególach, powoli jej mow co i jak. bedziesz widziala jej reakcje. mozlwie ze sie ucieszy :) i bedzie trzymac za was kciuki.