Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catherine, lady catherine

moja wspollokatorka sie nie myje

Polecane posty

Wynajmujemy mieszkanie od października. Na początku było normalnie, ale teraz... rozumiem wilele rzeczy i jestem tolerancyjna. ale mycie się raz na trzy dni nie mieści się w moim światopoglądzie. Wchodzi do łazienki, robi siku, zakłada piżamkę i mówi,że umyje się jutro po zajęciach bo dziś jej sie nie chce albo,że się wykąpie rano. Koniec końców owa kąpiel nie dochodzi do skutku.Jak moża iść tak zapoconym z nocy i wgl na zajęcia? To jest dla mnie niepojęte. Zaczynam mieć do niej obrzydzenie. Nie wiem jak jej zwrócic uwagę, bo widzę,że dziewczyna ma jakieś problemy. Nigdzie nie wychodzi,wiecznie siedzi sama, rozmyśla. rouzmiem,że można mieć chwilowego doła, być załąmanym, ale oprócz obłożnej choroby nic nie tłumaczy brudastwa i bycia totalnym flejtuchem.

Gość antonina111111
wspolczuje, tez bym nabrala obrzydzenia

Gość a śmierdzi?
jęśli nie to nie masz się czym zamartwiać, póki nie śmierdzi oczywiśicie

jak mozna sie tak zachowywac? ludzie...

Gość aaaasdsdd
powiedz jej ale delikatnie, ze troche ci to przeszkadza. jesli ona rzeczywiscie jest smutna itp mozesz zwalic wina na siebie ze boisz sie brudu itp i czy mgla by dla ciebie sie troche czesciej myc, bys sie wtedy lepiej czula. co dow ychodzenia wieczorami czemu nie wychodzicie razem?? moze ona sie samotna czuje

probowalam ja wyciagac, ale ona nie chce wiec przeciez na sile jej nie wyciagne prawda? mysle ze nikt jej nie pomoze jesli sama sie za siebie nie wezmie...

Gość konieczynkaaaaa
a moze ona ma depresje i nic jej sie nie chce

tak z pewnością się dla mnie umyje :classic_cool:

Gość Oczywiście że
powinnaś się cieszyć bo racunki za wodę będą mniejsze.Masz farta.

depresja depresja, mozna nie miec hceci do zycia itp. ale do ciezkiej cholery ona mieszka i przebywa z ludzmi wiec komus moze to przeszkadzaaac. nie kazdy ma ochcote wachac czyjes smrody

taa, bede mogla brac kapiel z pelna wanna 3 razy dziennie, bo wykorzystamjej norme skoro ona nie potrzebuje

hah. to jest myśl.

Gość misiakiewrt46t
o moj boze wyjeb jas na zbity pysk ja w oto nie wierze

ja też nie mogłam uwierzyć.

Gość rzottttkiewka
ja mialam taka ze myla sie raz na tydzien, a wiec i tak masz szczescie :classic_cool: oprocz tego nieraz zajezdzalo od niej rybą(powaznie) a zeby bylo malo, ma prochnice tj dziure w przednim zebie nielecczona i jak cos do mnie mowi to musze wstrzymywac oddech...:o

smierdzieć nie śmierdzi...jeszcze. mamy zime wiec czlwoeik nie poci sie tak jak latem. wole nie wiedziec co bedzie latem. jak miala okres tez sie nie myla. tzn co dwa dni czy nastepnego dnia rano. jak mozna chodzic z brudnym we krwi tylkiem tyle czasu?

Gość maRGoooo
ojoj, nie posrajcie się tu wszystkie, czyścioszki w du.pę lepsza

Gość wampirzycaaaaaaaaaaa
catherine, lady catherine depresja depresja, mozna nie miec hceci do zycia itp. ale do ciezkiej cholery ona mieszka i przebywa z ludzmi wiec komus moze to przeszkadzaaac. nie kazdy ma ochcote wachac czyjes smrody widac dziecko,że bladego pojęcia nie masz co to znaczy depresja- polecam klikąć w google i co nieco poczytać-najlepiej historie ludzi,którzy się zmagają/li z ta c h o r o b ą:O

Śmiem wysnuć wniosek następujący: że w domu myła się jeszcze rzadziej, a że meszka ze mną to próbuje zachować pozory normalności

ale na uczelnie jakoś umie się zwlec, smieje sie i zachowuje normalnie... tylko czaem lapie takie zawiechy jhak kazdy. wiec to nie wyglada na depresje, depresja to chyba chroniczny brak dobrego nastroju i checi do życia objwaiający się między innymi tym ze czlowiek nie ma siły wstać z łóżka

jestem ciekawa skad mozesz wiedziec kiedy sie myje a kiedy nie? a moze myje sie jak wychodzisz bo np jest wstydliwa? i ma jakas tam traume? skoro mowisz ze nie myje sie np 3 dni i nie smierdzi to mi tu cos nie pasuje.. mysle ze po 3dniach jakis zapaszek by juz byl.. a wlosy? umyte ma, czy tluste?

nie jest skory do rozmów, jest płaczliwy i apatyczny. no chyba że się mylę droga wampirzyco

tłuste.. wiem kiedy sie myje a kiedy nie bo albo ja albo moja druga wspollokatorka jestesmy w mieszkaniu wiec slcyghac jak ktos wchodzi do lzaieki i napuszcza wode do wanny

zreszta co jak co ale wstydliwa to ona nie jest z pewnoscia.

Gość konieczynkaaaaa
wierz mi ze ludzie z depresja, potrafia resztka sil usmiechac sie do innych,gadac tak jak ta twoja kolezanka,

Gość konieczynkaaaaa
ale co jestes 24h na dobe i wiesz kiedy ona sie myje a kiedy nie?

Mam kolezanke ktora sie myje do 3 dzien cala a codziennie sie podmywa i wyglada czysto zawsze. Przesadzasz. Sama szukasz tak naprawde zaczepki , co cie interesuje to . poki nie smierdzi to po co sie czepiasz ? nie rozumiem??