Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catherine, lady catherine

moja wspollokatorka sie nie myje

Polecane posty

boze nie robcie ze mnie potwora. wiem co to depresja wiem ze mozna miec problemy. ale bycie brudasem swoja droga. juz nie mam prawa wyrazic swoje dezaprobaty wobec takiego zachowania ? no bez przesady. nikt od nikogo nie wymaaga bog iwe czego. mnie to po prostu przeszkadza i tyle.

ale ona sie nawet nie podmywa przez te trzy dni. wiec nie proownuj jej do swojej kolezanki bo to dwie rozne historie.

tak wiem kiedy sie myje a kiedy nie bo zawyczaj razem wychodzimy i wracamy z zajec a jak siedze w pokoju i sie ucze to chyba slysze kto wchodzi do lazienki. zasypia tez wczesniej niz ja . niumyta.wiec kurcze przestancie jej bronic.

Gość cagatkac
CI CO BRONIA TWOJEJ WSPOLLOKATORKI TO CHYBA SAMI SA TAKIMI BRUDASAMI, WIEC CIE NIE MOGA ZNIESC.

a to jak sie uczysz to slyszysz wszystko dookola? bo ja jak jestem czyms zajeta to nawet nie wiem kiedy moj facet wchodzi do lazienki i kiedy ten prysznic bierze bo mnie to poprostu nie interesuje, nie skupiam sie na kilku rzeczach na raz moze Tobie sie tylko tak wydaje

jak sie dzieli z kims pokoj to sie takie zeczy zauwaza. jak wychodzi i za dwie minuty wraca to raczej watpe zeby w tym czasie zrobila ogledna toalete.

rzeczy

Gość JÓZEK I JEGO WÓZEK
Miałem podobny problem z kumplem,więc Cię rozumiem. Na szczęście zmienił się kiedy poznał dziewczynę. Najgorzej było kiedy wyciągał stopy z butów. Ble

eee to nie wiem jak ci to przeszkadza to nic innego ci nie pozostaje jak rozmowa z nia robicie sobie prezenty na swieta? upominki jakies? moze kup jej cos do kapieli:P bedziesz widziala ile tego uzywa wiem glupie, ale nie mam glowy teraz do takich rzeczy ;) Dobranoc

nie prouszylabym tego tematu gdybym nie byla pewna. za rady dziękuję.

Gość misiakiewrt46t
kup jej mega sczzzote do kompili ld

ja sie z rana podmywam zajmuje mi to 10 minut .. wieczorem sie kampie zajmuje mi to 40 minut. Nie musisz widziec tego ze sie podmywa .. ka zdy ma inny sposob jeden to robi w umywalce drugi pod prysznicem . Nie przesadzaj Skoro nie smierdzi to czym ty sie przyejmujesz rozumiem zeby smierdzialo ty widzisz a co siedzisz i czekasz kiedy sie wykampie ? to jest wscibstwoi bardzo nie mile . poki nie smierdzi to wez daj spokoj dziewczynie i zajmij sie soba robisz z igly widly tyle w temacie

Gość misiakiewrt46t
ok a jak tam twoj smoerdzacy pepek??

brązowy wosk wystający z uszów to też czepianie się? i chodzenie w jednych majtach dwa dni ?

i czasem jak robi sobie kucyk ma brud za uszami :o

Gość misiakiewrt46t
ja sie pytam jak tam twoj pepek zaropialy?

widocznie przeoczylam. pamietam ze raz jej sie odchylily spodnie i je miala a nastepnego dnia wiczorem w tych samych majtkach szla do kibla, z ktorego zaraz wyszla przebrana w koszule nocna.

i zaglądałam jej pod tą koszulę :classic_cool:

nie smierdzacy tylko chory ... nie za dobrze ... Hmmm ... Mysle ze zrobilas sobie w glowie manie bo szukasz tylko nowej to zaczepki , patrzysz jej na dupsko jakie ma majtki zagladasz jej w uszy .. do tego musi ci sie tlumaczyc czemu sie nie kampie dzis do tego masz pewnosc ze nie kampala sie bo wiesz ze nie ma takiej mozliwosci ... gdzie ty widzisz problem? zmien lokatorke i po problemie

Gość WAriotkaaaa
A Tobie by takie coś nie przeszkadzało? Przecież na takie rzeczy sie zwaraca uwage co w tym dziwnego? Zwlaszcza mieszkajac pod jednym dachem.

Gość misiakiewrt46t
o moj boze piedolicie jak potluczone matki polkki

wiesz jak stio obok mnie albo sie nadchyla to ciezko tego nie widziec

a w ogóle raz zapomniała majtki wrzucić do pralki i były aż żółte

Prawda jest taka ze poki od niej nie smierdzi , nie masz prawda jej stresowac a skoro ci przeszkadza to niech sie wyprowadzi a ty znajdz sobie nowa lokatorke czy na odwrot :) .. Moja kolezanka miala kiedys kilka par takich samych majtek .. Ja jej nie bronie ale uwazam ze za bardzo to do sebie wzielas i coraz bardziej sie nakrecasz

i nie mogłam sie powstrzymać, musiałam je obwąchać. lepiej nie pytaj jak śmierdziały

Gość misiakiewrt46t
jesttes smieszna, nigdy nie miolas w srodku penisa pa