Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konieczynkaaaaa

Moj chlopak bez przerwy gra, co robic?

Polecane posty

Gość konieczynkaaaaa

Jego zwykly dzien wyglada tak, wraca z pracy ok 19, cos je i zasiada na kompie i gra.Ja wracam z pracy czasem ok 23, 24 wchodze do domu i widze ze nioc nie robil znowu tylko gra lub oglada japonskie bajeczki, czasem nawet sie juz nie kąpie, chodzi zarosniety jak borsuk bo jak sie ogoli raz na tydzien to swieto (a zarost ma bardzo gesty,mocny i wyglada jak rumcajs) mam zero z niego pozytku,nie wiem co mam robic bo zwykle rozmowy nie pomagaja.

Gość antonina111111
nastrasz go wyprowadz sie jak nie bedzie zapewnial tak ze mu uwierzysz nie wracaj jak uwierzysz wroc ale tylko raz...jak to sie powtorzy olej go

Gość konieczynkaaaaa
masz antonia racje, tylko teraz zabardzo nie moge sie wyprowadzic, mamy umowe podpisana do konca stycznia z agencja i nie oplaca mi sie wyprowadzac bo i tak musze placic jeszcze za te 2 miesiace. narazie mowie mu ze ide mieszkac osobno w styczniu, sciagnelam pierscionek zareczynowy wczoraj, mam go juz dosc, zamiast byc lepeij to coraz giorzej. jego ojciec ma to samo wiecznie gra tylko ze jego matka to toleruje i jakos jej to nie przeszkadza ze wszytko jest na jej glwoie, wiec mu luby ma taki przyklad z domu, a zawsze mu mowilam jak bedziesz jak TADEUSZ(jego ojc iec) to cie zostawie

Gość konieczynkaaaaa
soss jak tak mowie to tez na niego nie dziala, jakies pol godz. temu wrocilam z pracy on w lozku niby spi, ale musial niedawno sie polozyc bo jego gra jeszcze aktywna byla

Gość aaaasdsdd
a ja mam priesta w holly na world of warcraft :D na 80 lv 4,3 kgs :D

Gość misiakiewrt46t
zostwa tego nalogowca niech sobie sam robiol laske

Gość konieczynkaaaaa
kompa jak zabiore to on nowy sobie kupi i tak juz chce kupic drugi, jakis czas temu ustalilsmy ze bedziemy myc naczynia na zmiane raz on raz ja, no i kurwa ja ostanio mylam w wewtorek rano, nie mamy juz kubkow, garczkow, myslam ze po wczorejszej rozmowie umyje dzisiaj ale kurwa niemial czasu, jebany dupek

Gość antonina111111
wspolczuje...ja mialam gdzie sie wyniesc i to podzialalo, wystraszyl sie ale musisz sie sama zastanowic czy chcesz takiej przyszlosci jak jego matka

Gość konieczynkaaaaa
co do rad z laka to tez nie robie, ogolnie ochota na jaki kolwiek seks z nim odeszla, nawet pocalowac go sie nie da bo kluje ta szczecina na twarzy jak jez

Gość konieczynkaaaaa
nie chce takiego zycia, on ma 27 lat (za 3 miesiace) a w glowce gimnazjum

Gość kupicie_piekielny
ten to ma wyrozumiala kobiete :D nie myj tych kubkow ! Niech poszuka nowych na allegro :$

Gość antonina111111
olej go umow sie z kims innym, nawet z kolega oderwiesz sie a jak on sie dowie to albo sie zmieni albo to silniejsze od niego

Gość konieczynkaaaaa
wiem ze gral zanim razem bylismy ze soba ale odkad jest ze mna to nie gral tak nalogowo(i sam skonczyl grac,zawsze mowil ze jak znajdzie dziewczyne to niebedzie grac) a teraz znowu gra, idziemy np.do znajomych to on u nich na kompie siedzi, koledzy mowia zostaw to a on nie,

Gość antonina111111
wczoraj bylo o tym w rozmowach w toku;p nie mecz sie, spotkaj sie sama z innymi jak poczujesz na co Cie stac to szybko go rzucisz

Gość maaggg
moj tez tak ma ze duzo gra i tez mnie to wkurza i musze sie o wszystko prosic choc zjemy objad wez pozmywaj itp juz wole zeby ogladał polityke w tv niz grał niektore chłopy tak maja

Gość konieczynkaaaaa
jak sie nazywa ten odcinek?poszukam na youtubie

Gość antonina111111
nie pamietam nazwy ale wczoraj byl w tv

Gość konieczynkaaaaa
dobra dziewczyny ide pod prysznic i do lozka papa

Gość konieczynkaaaaa
odświeżam