Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po zabawkii

bylyscie wczoraj w tesco ?:

Polecane posty

Gość po zabawkii

?

Gość nie bylam bo rok temu
pojechałam i żałowałam. Ceny takie że na allegro bym obkupiła się duzo taniej nawet licząc wysyłki. Specjalnych obniżek nie bylo. Najpierw podnieśli ceny a potem obniżyli. Chwyt marketingowy i tyle. Wyprzedaże to bedą w styczniu. I to tez nie wszędzie, ale wtedy da się coś taniej kupić. Teraz to takie ściemnianie a nie obniżki.

drogie - na allegro to wszystko można kupić znacznie taniej. Te ceny regularne mieli z kosmosu. Nie byłam ale przeglądałam gazetkę w necie

Gość byliśmy
kupiłam lego w cenie normalnej,a zwrócili mi połowę w bonie.opłaca się.

Gość 3po3
Przecież nie było w tesco obniżek, tylko zachęca tesco do kupowania zabawek między 21szą a zamknięciem sklepu tym, że za każde wydane pełne 10 zł dadzą w punkcie obsługi klienta pon o wartości 5 zł na następne zakupy w tesco. Czyli jeśli kupicie zabawkę za 99 zł to dostaniecie bonów na 45 zł. Według mnie kto ma zaplanowane zakupy na święta i akurat "to coś" jest w tesco to warto kupić bo będą bony na następne zakupy. Chodzi tu o rzeczy z działu zabawki. Wiem że w większych sklepach typu HM to ta promocja na zdobycie bonów jest od 22giej do 6 rano (o ile dany sklep jest całodobowy)

Gość 3po3
oczywiście mi chodziło o bony nie o pony :), a HM to typ większego tesco.

Gość alegrowicz
tak na allegro jest duzo taniej

Gość hhjgbhj
Tesco jest drogie ,real bardzo drogi-te same zabawki w E.Leclerc bywają o 30%-40% tańsze.(Zrobiłam już swoje rozeznanie;) )

ja byłam i mi się opłaciło np za ciastoline 24 kolory zapł 55 zł - 50 % na allegro 56 zł z przesyłką czyli opłacało się, ale stanie w kolejce jak za komuny 1,20 min :D

Gość a ja idę dzisiaj
poza tym w moim tesco jest dużo przecenionych ubrań

Gość wredna małpa27
ja byłam wczoraj na zakupach .pojechaliśmy o 21 .kupiłam już wszystkie prezenty dla dzieci.połowę zwrócili mi w bonach :)