Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkawiolka3

Mata - prezent dla dziewczynki, proszę o opinie.

Polecane posty

Gość wiolkawiolka3

Dziewczyny, mam okazję taniej kupić taką matę dla siostrzenicy: http://www.youtube.com/watch?v=uIZCnbY78-4 Mała w święta będzie miała 5 m-cy. Myślicie, że to się przyda? Nie znam się za bardzo, czy dziecku się to spodoba? Będzie się tym bawić?

Gość a ja.....
zależy od dziecka. Mój syn z maty korzystał może 2tyg.(około 4mies.), bo się znudził. Rozkładałam i zero zainteresowania. Z kolei kuzynki syn, ma 7mies. skończone i dalej się interesuje

Gość wiolkawiolka3
Acha, czyli to w sumie loteria... A jako kocyk na podłogę jak się to spisuje? Jest na tyle grube że można np na płytki w kuchni rzucić?

dla mnie mata to były wyrzucone pieniądze w błoto - nie przydała się. Ale znam mamy, które sobie bez niej życia nie wyobrażaja. Nic Ci nie poradzę... :(

Gość ja mialam fisher price
rainforest. jak dla mnie super sprawa. maly ją uwielbial. na gorze jest umieszczony glosnik z roznymi muzyczkami, swiecą tez rozne swiatelka. Naj. byla muzyczka z odglosami dzungli, mozna bylo nawet przy tym usnąc. Ale wg mnie strasznie pozno taki prezent - 5 miesiecy? moj juz lezal na tym jak mial 2 msc. bawil sie na niej tak do 8-9 miesiaca. i tyle http://www.youtube.com/watch?v=EMS5H_9dkxg

Gość ru7t8i798790
moja córa uwielbia mate, ma 4.5 mc, zaczelam ja klasc jak miala 2mc. Uwazam ze troche za pozno na taki prezent bo jak dzidzia zacznie siadac to straci zainteresowanie lezeniem na niej