Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gładjgtdag

Straszny ból i swendzenie w tych miejscach

Polecane posty

Gość Gładjgtdag

Witam od jakiegoś czasu strasznie bolą mnie te miejsca to nie jest okres bo mam dostać dopiero za dwa tygodnie. Tabletki nie pomagają a do gim. idę dopiero w wtorek. I w dodatku wszystko mnie tam swędzi. Podejrzewam u siebie grzybice pochwy. Proszę pomóżcie mi bo muszę jakoś do wtorku przeżyć. Jak wy sobie radzicię z takim czymś może macie jakieś sprawdzone metody?

możesz kupić sobie w aptece rumianek albo korę dębu - takie saszetki jak do herbaty lub saszetki z proszkiem, podmywaj się tym 2 razy dziennie, powinno Ci ulżyć i dotrzymasz do wizyty

Gość Gładjgtdag
Do apteki wyśle chłopaka jak wróci z pracy a narazię może to być zwykły rumianek jak do picia?

jasne, możesz też nasączyć tampona jogurtem naturalnym i posiedzieć z nim tak do 10-15 minut

Gość lady bronka
zadnych tamponów z jogurtem, w pochwie sa inne bakterie niz w jogurcie. kup masc clotrimazolum, zmniejszy swędzenie, na noc zakładaj lactovaginal na przywrócenie prawidłwej flory bakteryjnej w pochwie. mozeszuzyc tantum rosa.

Gość Tia-a-a-a-a
Jasne rumianek i inne ....tylko do gina sie nie wybieraj, bo jeszcze Cie wyleczy!

w jogurcie są bakterie kwasu mlekowego, to samo jest w większości aptekowych globulek Tia-a-a-a-a - przecież dziewczyna napisała, że ma wizytę u lekarza dopiero za pare dni i chce zastosować coś co przyniesie jej ulgę póki co i pomoże wytrzymać do wizyty

Gość Gładjgtdag
Te tantum rosa i ten cortizol czy jakos tak sie to nazywa mam i nic nie pomaga. Do gine. I tak pójdę bo się boję że będzie gorzej ale mieszkam w takiej miejscowości że trzeba czekać nawet na wizytę na prywatnie.

Czyli wizytę już masz to do tego czasu możesz posmarować się clotrimazolem lub Provag żelem złagodzą podrażnienie i swędzenie taka rada jak już będziesz u lekarza to pamiętaj o prze leczeniu partnera bo tak to będziecie się wzajemnie zarażać.

Gość s@m@nt@
szybko i skutecznie dziala lactovaginal, sama zawsze stosuje jak cos jest nie tak...