Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepoprawna Egoistka

pytanie do mężatek

Polecane posty

pytam z czystej ciekawości. I z góry sory za błędy. Za nim wyszłyścię za mąż miałyście wątpliwości? Żałujecie decyzji? Mieliście kościelny czy tylko cywilny? Ile już jesteście po ślubie? Zmieniło się coś w zachowaniu waszego partnera po ślubie ?

Ja nie miałam absolutnie żadnych wątpliwości nawet przez moment :D Po ślubie kościelnym jestem już ponad rok i żyje się nam wspaniale. No i mam wrażenie że po ślubie Mąż kocha mnie jeszcze bardziej :) jest cudownie!

Gość nie miałam wątpliwości żadnych
przed ślubem. miałam wątpliwości na samym początku związku, jak zaczynaliśmy być razem, że się zastanawiałam, czy to "ten". przed ślubem nie miałam i teraz też nie mam. niedługo będzie 4 rocznica.

Raczej nie miałam wątpliwości, a ślub braliśmy stosunkowo szybko bo po 1.5 roku znajomości. Niedługo będzie 2 rocznica i żyje się nam bardzo dobrze razem;-)i czekamy na powiększenie rodziny. Ślub był konkordatowy.

Ja nie miałam wątpliwośći ani przez sekundę. Jesteśmy 2.5 roku po ślubie. jets lepiej. Związek nieformalny niedorasta do pięt małżeństwu :) Nie ma ja i on. Jesteśmy "my" i dla nas ui dla całego świata. ZNie musimy sie glowić jak się przedstawiać...itp...itd

większość tutaj to ponad rok już jest w małżeństwie. Po tym co piszecie widzę że jeszcze takie małżenstwa są które nie są tylko z wpadki. :) A jakie były wasze początki ? Kłóciliście się czy raczej nie?

Przed ślubem byliśmy razem równo 3 lata. Obecnie jesteśmy 5 lat po ślubie, czyli razem to już 8 lat :) Mieliśmy ślub kościelny. Nigdy nie miałam przed ślubem żadnych wątpliwości. Czy się coś zmieniło ? Oprócz tych rzeczy oczywistych to nic :D Gdybym jeszcze raz żyła, też chciałabym go poślubić. Go, żadnego innego.