Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już co mam robić

nie staje mu:(

Polecane posty

Gość nie wiem już co mam robić

czy wasi faceci też mają ten problem, jesteśmy dopiero 6 miesięcy ze sobą.

Gość asess
moze przytyłaś ostatnio

Gość bnvnvb
zapisz sie na jakies lekcje striptizu , by lepiej się wyginać .

Gość jak zwykle głupie odpowiedzi
zwalające wszystko na dziewczynę :O Taa, jasne, pogarszająca się potencja dzisiejszych ciotowatych mężczyzn to oczywiście wina tyjących kobiet :O Autorko, napisałaś tak ogólnikowo, że trudno cokolwiek powiedzieć na temat problemu. Ale nie powinno tak być, jesteście młodym związkiem, to może być stres, presja przed tym, by dobrze wypaść. Może też być jakiś problem medyczny.

Gość Eeerrr...
Ja bym wymienila na lepszy model. Moze brzmi to troche drastycznie, ale spotykacie sie dopiero pol roku, czyli nie dlugo, a seks jest jednak wazny. Jezeli juz teraz mu nie staje, to nie ma szans na cuda pozniej. Oczywiscie jesli zdarzylo sie to raz czy dwa w ciagu tych 6 miesiecy to ok, ale jesli zdarza sie notorycznie, to nie widze nadziei na to, zeby ten zwiazek byl spelniny w 100%...

Gość ferdo wrona i kruk
pewni sie zapuściła i waży 80 kg

Tak zaraz, że przestała być atrakcyjna. :O Ma zwyczajnie słabe libido, po sześciu miesiącach, już chce wskakiwać w bambosze. :O Lub może należy do modelu "szybko się nudzących". :O Nie jestem urologiem, by drążyć ten temat w bardziej zaawansowany sposób. Odpowiadam tylko za mojego ch... penisa. I powiem ci, że raz mi totalnie "zjechał", i zupełnie wyłączył się z gry. Absolutnie nie doszukiwałem się w tym winy kobiety, z którą byłem. Więc nie świruj i nie bierz chuuja na siebie, tylko do siebie. Popraw loki, strzel sobie z paltza i bądź atrakcyjna dla siebie samej. :) 🖐️

Gość milicjantzsexshpu
a tan co pisze ze moze przytyłaś to pewnie ma 16 lat i mysli ze wszystkie seksowne dziewczyny kobiety muszą wazyc 48 kg . Nie dopuszczaj debila do glowy kazda kobieta moze byc seksowna bez wzgledu na wage .facetowi nie staje to zmień na takiego co mubedzie stal .a ty kolego mądry co uwazasz ze jest za gruba pewnie wytrzymujesz trzy minuty i zadowolony jestes z siebie jaki to z ciebie ogier bo ci staje zawsze tylko ze donieść nie zdążysz bo sie spuścisz w drodze

Gość SzparaHeblana
Dlaczego meskie dno swoja za IMPOTENCJE wini kobiete :) Żałosne dupki, pałaka nie bryka, bo jestescie cieniasami, wielu jest facetow ktorzy zecie erotyczne koncza w wieku 30 lat. Dno...

Gość milicjantzsexshpu
szpara heblana masz racje ja mam 40 lat iwciąz mi sie chce nic nie poradze sex uprawiam niestety rzadko choć mogę duzo (chyba) stosunek ze mna trwa nie mniej niz 40 minut okolo chyba ze zabieram sie za lizanie to czas sie wydłuza bo kocham lizać szparki więc dziwi mnie to ze moze komus nie stawać jak nie staje to trzeba robić inne rzeczy wtedy stanie

Zacząć należy od pytania ile on ma lat? Kolejne to czy ma poranne erekcje? I dopiero można zacząć myśleć co robić dalej z tym problemem. 😴

Gość F5gt54w
Miałem dość poważne problemy ze wzwodem, potencją, erekcją i wzwodem Kiedyś trafiłem na stronę: http:///www.DoktorPotencja.pl/kamagra-100-mg. php Odkąd zaopatruję się w tej aptece w Kamagra, moja żona jest w niebo wzięta Polecam.

Gość Rafał_36
Ja biorę vigrax i tez jest ok, na pewno lepszy od środków które wcześniej brałem typu stud 100: www.vigrax-tabletki-na-potencje.h2g.pl

Gość dyrczący
o kuuurfa ale ten swiat niesprawiedliwy:( a ile ja bym dal aby mi nie stał. staram się wygrać ze swoim seksoholizmem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ale jest chujowo