Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobitkaZklasą.

Pytanie do mężczyzn.

Polecane posty

Gość KobitkaZklasą.

Jak wg Was powinna wyglądąć piękna kobieta? - figura, chuda, bardzo drobna, czy pełniejsza, grubsza? - wzrost, - włosy długie, krótkie, jasne, ciemne, rude, rozpuszczone, związane? - styl ubierania, - makijaż delikatny, bez makijażu, czy mocno umalowana? - zapach perfum slodki, owocowy, delikatny? Na co zwracacie najbardziej uwagę? Co dyskwalifikuje kobiety wg Was, tluste wlosy, nadwaga, żółte zęby, brudne paznokcie? Powiedzcie swoje zdanie na ten temat, moze dodajcie cos od siebie.

Gość koios
najbardziej dyskfalifikuje brak kultury i kurestwo.

Gość absolutnie odpadają
grube babska, zezowate , szczerbate, z króciutkimi kołkowatymi nogami włosy obojętne byle miała na głowie styl obojętny byle nie chodziła odziana w gazetę wyborczą perfumy bez znaczenia byle nie waliło śledziem , potem , moczem i kałem

Gość marcel_wr
powinna być w miarę zadbana i mądra przede wszystkim

Gość koios
Co lubie figura obojetne - wazne zeby wazyła nie więcej niż niz 59 kg wzrost- do 170 cm włosy srednie - najlepiej nie farbowane - brak makijażu

Gość marcel_wr
nie możesz być kobietą z klasą zadając tak głupie pytania, sorrrry

Jesli kobieta kocha siebie to jest zadbana. Lepiej jak ma troche cialka, bo chudzinke moze zgniesc, jak sie mocniej przycisnie do siebie ;)

Tak na marginesie, ciekaw jestem do jakiego wieku zadaje się takie pytania z myślą że są one sensowne?

Gość marcel_wr
do 16-tki :)

Kobieta powinna mi się podobać żebym mógł powiedzieć że jest ładna, ale nie mam jakiegoś takiego typu który mógłbym tutaj napisać. Podobają mi się naprawdę różne, nie jest ważne jaki ma kolor włosów bo i blondynki są ładne i brunetki(jeśli chodzi o włosy to jak dla mnie im dłuższe to tym lepiej) , tak samo jest w figurą, oczywiście nie podobają mi się skrajności typu bardzo grube bądź bardzo chude, tak samo nie lubię za bardzo wymalowanych a przez to też sztucznych. Zapachu też nie lubię jak jest taki że czuć go bardzo wcześnie(zanim jeszcze zobaczę kobietę z którą się np. mijam na chodniku), zapach ma być delikatny, nie za mocny. Co do stylu ubierania to musi być odpowiedni na daną okazję bo np. po domu może być w dresie i zwykłej podkoszulce co też jest seksi. To tak w skrócie ;)

Gość Krystian0o9i8u
Jak wg Was powinna wyglądąć piękna kobieta ? - Figura raczej pełniejsza - Wzrost 160-175 cm - Włosy kolor blond ale długość bez znaczenia - Styl ubierania seksowny - Raczej bez makijażu ponieważ moim zdaniem makijaż zasłania prawdziwe piękno dziewczyny lub kobiety - Lubię naturalny zapach kobiety Na co zwracacie najbardziej uwagę? - Ja najbardziej zwracam uwagę na pupcię dziewczyny oraz na to czy pali papierosy Co dyskwalifikuje kobiety wg Was ? - Z miejsca odrzucam kobietę która pali papierosy ponieważ ma to wpływ na wiele rzeczy w przyszłości np. dziecko które ta paląca kobieta urodzi może być chore itp.

Gość mnie
kręta grube, wulgarne i najwyżej z wykształceniem zawodowym, i koniecznie musi się uważać za Boginię, której wszystko się należy.

Gość hhbefjdbsdsd
ladna, szczupla ale nie chuda, okolo 60-65 kg / okolo 170 cm (+/- 2 cm), zadbana, kulturalna, biale zeby, czyste gladkie, dlugie wlosy. Nie palaca i nie papla, ktora wszystko opowiada swoim przyjaciolkom.