Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna Wrocławianka

Mój chłopak jeste przeciętniakiem, jest bardzo spokojny

Polecane posty

Gość Piękna Wrocławianka

Pozwalam mu tylko potrzymać mnie za rękę i przytulić. Pocałować dam się dopiero temu przystojniakowi o radykalnych prawicowych poglądach, którego mijam czasem na ulicy. Czy on mnie kiedyś zdobędzie?

Gość Piękna Wrocławianka
To na pewno zaradny i pracowity chłopak. Widać to po nim.

Gość Piekna Wrocławianka
Chyba pracuje jako konsultant informatyczny on-line dla wielkiej korporacji, w jego pokoju ciągle widzę światło od monitora.

Gość Prawicowiec
No ja mam radykalne prawicowe poglądy, mieszkam we Wrocławiu, ale nie wiem czy jestem tym "przystojniakiem".

Gość Piękna Wrocławianka
Hej Prawicowiec, chętnie sie zapoznam, chciałabym spróbować seksika na dwa baty, najlepiej z prawicowymi, gładko ogolonymi chłopcami, bez prezerwatyw, bo tego nie uznaję jako porządna katoliczka i Polka. Swój pierwszy raz wyobrażam sobie jako prawomyślne rąbanko, praworządne obciąganie i łykanie prawicowej spermy, co ty na to? Tylko musiałbyś jeszcze obsłużyć Loooosera , bo on lubi w du.pkę brać duże pytongi. Masz dużego?

Gość tylko moge sie
domyslac kto ma tak najebane w glowie!!!!

Gość Piękna Wrocławianka
To, że lubie chłopców o prawicowych poglądach to nie powód, żeby mnie obrazać lewaku. Ucz sie od ludzi pokroju Loooosera jaką postawę nalezy mieć w życiu. Niezłomną, bezkompromisową i niezmienną. Polska takich osdób potrzebuje, na pewno zgłosi sie do niego wkrótce Pan Ziobro i uczyni go szefem regionu dolnośląskiego. A wam będzie głupio, wtedy rzucę swojego spokojnego chłopca i pobiegnę na łąkę z moim wymarzonym Looooserem, prawdziwym Polakiem. Będziemy rwać kwiaty, tylko białe i czerwone , ułozymy z nich ornament i wpleciemy sie w niego naszymi czystymi ciałami , a dusze nasze jasne oświecą cały kraj...

Gość he he luzer
Looooooser a jak radzisz sobie z pryszczami i zakolami ?

Gość Prawicowiec
Niestety, ziomku gówno wiesz o protokołach sieciowych i o tym że mam tracking z azerbejdżanu, więc nijak mnie wyśliedzisz, po za tym, ip powie ci conajwyżej że mieszkam Baku przy ulicy Corende, co jest kompletną nieprawdą. Po za tym to jest mój 2 post na tym forum. Anyway, Lewica = Czerwoni, a czerwoni jak wiadomo pedałów nie lubią... wię o co chodzi z SLD? i Palikotem? O rozbicie więzów międzyludzkich, mnie osobiscie wkurza fakt , że mam płacić na wlasnie takie szuje lewackie. W sejmie aktualnie nie ma prawicy, i nie bylo jej od jakichś 120 lat, dziś chce się wmówić masom że prawica to faszyzm, a jest bujda dla niedoedukowanych którzy sie ową pożywką karmią . PRL nadal istnieje , tylko pod inną nazwą. Wracając do tematu, Wrocławianko, to po co jesteś ze swoim chłopakiem teraz, skoro on Ciebie nie pociąga?

Gość he he luzer
he he mój Boże ales Ty tępy , a ilość postów tylko świadczy o Twojej schizofrenii Looooooserku z Wrocka, nikt się tu Ciebie nie boi , a po IP Cię znajdziemy nie bój żaby więc dalej marz sobie, że się ukrywasz

Gość ggggggooogle
a po co wy odpisujecie temu debilowi ?

Gość Prawicowiec
Czemu zawsze jakichś normalnych rozmowach wplątuje się jakieś dziecko z ADHD... Weź idź stąd, znajdź sobie kogoś i zajmij sobie czas w inny sposób. Jesteś po prostu żenujący...

Gość Piękna Wrocławianka
Prawicowcu - jakie masz oczekiwania wobec kobiety i jak planujesz swoje życie ?Masz jakieś marzenia? Pozdrawiam

Gość Prawicowiec
Marzenia mam jak każdy chyba na tej planecie. Chciałbym kupić vana, mieć wystarczająco kasy i sobie gdzieś pojechać w stroną bylejaką i bez mapy. Kobieta, dla mnie kobieta jest jak księżniczka, i tu mój problem, bo wiele kobiet które traktowałem jak traktowałem, okazywało się zwyczajnie nieodpowiednimi do owych zachowań. Od kobiety wymagam mało, żeby tylko za bardzo nie krzyczała, bo lubię ciszę.

Gość Piękny Wrocławianin
Witaj o Piękna Moja Księżniczko. Mam nadzieję, że mile spędzasz to sobotnie popołudnie. Całuję Twe alabastrowe ręce A żem prawik - nie proszę o więcej