Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka002

plamienia implantacyje!!!

Polecane posty

Gość kasienka002

hej dziewczyny ;) Od jakis 2 tyg mam bóle podbrzusza i jajnikow, bardzo bolą mnie piersi i jestem wiecznie zmęczona, senna i rozdrażniona. Okres mam dostac w poniedzialek a wczoraj pojawili sie u mnie jasnobrązowe plamienia, dzisiaj tez zauwazylam rano to u siebie tylko ze byly jasno rózowe.. hm... jak myślicie czy te plamienia mogą byc p.implantacyjnymi?? Dodam że staramy sie z mężem o dzisiusia ;-) Dziękuje :)

Gość kasienka002
jest tu ktos??

Gość Małgorzatka :))))
Myślę, że to może być to plamienie. też powinnam dostać @ w pon, napisz, jak długie masz cykle i kiedy miałaś owulacje? Pozdrawiam!

Gość kasienka002
cykle mam co 28dni ;] tez starasz sie o dzidzie??

Gość my też staramy się o dziecko
my się staramy od 2,5 roku więc nie łudzę się już bardzo, tzn. na pewno się nie zdziwię kiedy pojawi się okres, a mam dostać we wtorek. Na chwilę obecną kilka razy podbrzusze mnie troszkę pobolewało, jak na okres i piersi mam jakieś nabrzmiałe więc pewnie dostanę, może nawet wcześniej. Mnie się wydaje, że takie inne plamienia mogą być oznaką, że zarodek się zagnieżdża :)

Gość kasienka002
byla bym szcześwila gdyby sie fasolka zagniezdziła !! my tez sie juz staramy od roku i nic wiec moze teraz sie udało :) musze cierpliwie czekac na poniedzialek. Trzymam kciuki za was :)

wyczytałam właśnie, że plamienie implantacyjne ma kolor brązowy jeśli jest niedobór progesteronu i różowe jeśli wszystko jest w porządku a więc na 90% to ciąża kochana :)

Gość kasienka002
ja juz tez tyle sie tego naczytalam, że powoli już jestem z tego głupia :P czytałam tez rózne fora i inne kobiety pisały ze mialy przed @ własnie takie brazowe plamienia i byly w ciąży :) ach oby sie udało :D

Ja nie plamię, natomiast brzuch boli mnie jak na okres, niestety boje się, że znów się nie udało...

Gość kasienka002
takie plamienia nie wystepują u każdej kobiety wiec nie martw sie na zapas :) może te bóle bedą zwiastowac fasolkę ;)

Gość kasienka002
ja strasznie boję sie tego rozczarowania...

Gość hejkkkkkkkkk
u mnie było tak wsyztsko jak przed okresem ale objawem takim był ból krzyża np jak schylałam się nad wanną myć włosy kurde ale bolał krzyż i okazało się że jestem w ciązy mama 2.5latka

rozczarowałam się prawie 30 razy więc dla mnie to nie będzie nic nowego :( smutno mi tylko, a ile macie lat dziewczyny, bo ja nie wiem czy może nie za stara już jestem czy co, mam 30 lat

Gość kasienka002
ja naszczeście boli krzyża nie mam :P ale za to mam zgage co jest bardzo dokuczliwe :P

u mnie plamienie implantacyjne w obu ciążach było jednorazowe tzn. miałam zabrudzoną wkładkę tydzień po owulacji i później czysto. Może u Ciebie jest inaczej. Powodzenia :)

Kasieńka, będzie dobrze! Myślisz zrobic test?

Gość kasienka002
ja mam 24 lata :) i 3 lata po slubie ;p

Gość kasienka002
na test jest chyba jeszcze za wczesnie ...

aha, mam jeszcze pytanie, ja byłam w ostatnim tygodniu robić zęby i miałam dwa razy robione zdjęcie, znowu mam iść w czwartek do dentysty, to już będę wiedzieć czy jestem czy nie (ale na bank nie jak zwykle), tylko co by było gdybym jednak o dziwo zaszła i te zdjęcia robiłam? to mogłoby zaszkodzić prawda?

Ale czy myślisz zrobić w poniedziałek? Ja 25, 1.5 po ślubie, 4 cykle starań

u mnie plamień nie było, pewnie nie jestem więc pewnie niepotrzebnie się martwię no ale przyszło mi to do głowy kasia ja tam myślę, że wszystko jest na dobrej drodze ;)

my też staramy się o dziecko, dostałas takie przykrycie na brzuch? Mnie zawsze przykrywaja do rtg zęba

to wy młodziutkie jesteście :)

Gość kasienka002
no z tego co ja wiem to niby nie powinno sie korzystac z dentysty oraz fryzjera ( czyli farbowac wlosow) ale czy ja wiem, czy to prawda :P A jak @ nie dostane to bede robic we wtorek rano, a po polodniu ( we wtorek) mam wizyte u gina

tak, dostałam takie grube i troche ciężkie

leczyć zęby można w ciąży a nawet trzeba bo niewyleczone zęby podobno mogą źle działać na maluszka, można nawet brać znieczulenie tylko trzeba uprzedzić dentystę, żeby specjalnie wszystko dobrali

Gość kasienka002
dobrze wiedziec ;) jakoś niegdy sie nad tym nie zastanawialam ale tak slyszalam ;p

Gość kasienka002
a macie jeszcze jakies inne dolegliwości oproz bólu podbrzusza i piersi??

Wiec to na pewno ma chronić. Strasznie mi ciężko na sercu, nie lubię tych kilku dni przed spodziewną @... Boli brzuch na okres, podobno tak boli tez na ciąże...

Gość kasienka002
och ja tez nie... takie stres. No na początku ciązy tez boli jak na okres... mnie boli juz dosc dlugo takie ciągniecie w dół... czasem same jajniki mnie pobolewaja