Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość er2geg

Ale mam ostatnio szczescie ;-)

Polecane posty

Gość er2geg

- wylicytowalam na Ebay koralik Pandora z darmowa przesylka za 1 dolara - dostalam 4 propozycje wpolpracy (mozna zarobic dodatkowa kase) w ciagu 2 tygodni - dostalam niespodziewanie prawie 700zl ;-) - sprzedalam na Allegro juz 2 rzeczy za 150 zl ;-) Ale fajnie ! Jednak trzeba myslec pozytywnie to pomaga ! ;-)

Gość er2geg
To masz fajnie! Mam nadzieje, ze ja tez bede tyle zarabiac...

Gość er2geg
Ten jeden by mi starczyl za wszystkie 4 ;-) ale i tak sie ciesze!!!

Gość er2geg
Nie ;-) Gdybym miala 8 000 miesiecznie na reke, z reszta problemow poradze sobie spiewajaco :)

Gość er2geg
Ale sa jedna z najwazniejszych rzeczy na swiecie, bez ktorej nie sposob osiagnac innych , to jest zdrowia, spokoju ducha, szczescia . Bez pieniedzy nawet milosc nie daje rady... ciagle problemy finansowe sa w stanie zniszczyc kazde szczescie, kazdy zwiazek.

Gość fbhnghjg
z kasa czaasem iz drowia nie zdobedziesz, kasa nie leczy wszytskiego

A nie uwazasz, ze to akurat dziala odwrotnie? - jesli jest milosc (szerokopojeta), optymizm, szczescie - to pieniadze tez przyjda? :)

Gość \\xEWZD
dokladnie, jesli masz to cale szczescie to i kasa przyjdzie bo wtedy masz chęci na wszystko. Ja jestem sama , zagubiona, załamana i niestety nie skora do zadnych działań. jestem stara, brzydka i głupia w dodatku bez pracy. MIlo by bylo pozegnac sie juz z tym swiatem . Wartosciowi ludzie umieraja a ja nadal zalegam na tym ziemskim padole niezdatna do niczego

Gość er2geg
Jakies 10 lat temu tak myslalam i nie wyszlo, ale staram sie znow myslec optymistycznie ;) W druga strone dziala na pewno, przynajmniej u mnie. Wiem, ze kasa nie leczy wszystkiego, ale w kazdym wypadku lepiej miec jej wiecej, niz mniej. Lepiej zeby (tfu tfu) bliska osoba umierala na raka pod swietna opieka wykwalifikowanych pielegniarek i bliskich niz samotnie w nedznej norze, podczas kiedy corka czy siostra robi nadgodziny w pracy tyrajac na chleb.

\\xEWZD - te negatywne wywody pod swoim adresem to oczywiscie nieprawda, tak! :P er2geg - to trzeba jak najszybciej siebie pokochac i innych, by moc jak najszybciej sie dorobic ;)

Gość \\xEWZD
prawda prawda, niestety:(

Gość er2geg
sprawdzone und potwierdzone?

Gość er2geg
To takie kafeteryjne powiedzonko. Inne "dobre und motzne" ;-)