Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaa 2333

Byly mnie okradl i podalam sprawe na policje.

Polecane posty

Gość malwinkaaa 2333

Przywlaszczyl sobie moj komputer i nie chcial oddac.Wiec zglosilam sprawe na policje.Wypieral sie ze wymyslilam to sobie.Caly czas wypieral sie ze tego nie zrobil.Wczoraj byla sprawa w sadzie i wygralam. Jaka byla mina mojego bylego ze wygralam.A on dostal wyrok " polr oku kary pozbawienia wolsnosci w zawieszeniu i musi odbyc comiesiac po 20 h prac spolecznych i oddac mi kwote 1500zł na laptopa. w ciagu 3 miesiecy musi mi oddac kase.Najlepsze jest w tym ze on nie pracuje wiec niewiem z czego mi odda.

Gość malwinkaaa 2333
Co sadzicie o tym

Gość ale bajki piszesz
nie dostaje sie az takiego wyroku za przywłaszczenie :o

Gość julka19x
a ile byl wart laptop?

Gość malwinkaaa 2333
Laptop byl wart 1500. Moj byly to istny glupek. Byly termin 1 rozprawy- moj byly dostarczyl lewe zaswiedczenie ze nie moze sie wstawic bo wyjezdza do pracy. Sprawa zostala przelozona a moj byly w dzien 1 rozprawy wstawil sie do sadu i pyta sie o sprawe. Pani go spytala co pan wyprawia - dostarcza pan zaswiadzcenie ze nie moze sie wstawic a poan dzis jewst. Nie pan nie odpwoiedzialny. A wczoraj odbyla asie sprawa i sedzina to powiedziala- ze oklamal sad i ze jest osoba nie godna zaufania. Byly myslal ze nie wygram ale przeliczyl siie. Byl czerwony jak burak ze strachu i ze zlosci ze wygralam. A najgorsze wtym wszyastkim ze po spprawie jak juz wyszlismy z sali rozpraw wyzwalam go od smierdzacych zlodzieji.Nie wytrzymalam.

Gość julka19x
dobrze zrobilas,powinnas jeszcze zalozyc mu sprawe o utrate danych na dysku,za to nalezy sie wieksze odszkodowanie.

Gość malwinkaaa 2333
Moj byly to prawdziwy kretyn.Bylismy z moim nie dawno na zakupach.Zpobaczyl nas moj byly jak szlismy chodnikiem.Jechal samochodem wychylil glowe i patrzyl czy to my.Zawrocil i na piskach przejechal obok nas.Czy to jest normalne zachowanie???????????? Juz to nie 1 taka sytuacja.

Gość rewerrrrrrrrrrrrrrrrrr
chora jestes debilko sprzedajesz sie na psach

Gość pomyśl :)
Wcale się nie dziwię, że się "wstawił". Też bym się wstawiła. Z rozpaczy, że moja była to nieuk.

Gość 09876
Hahahaha, od kiedy to sprawy zgłoszone na policję trafiają do sądu?

Gość malwinkaaa 2333
Normalnie byly dochodzenie potem wszystko zostalo przeslane do prokuratury a potem do sadu.