Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba powinnam byc dumna z sie

Czy to było chamskie?;D

Polecane posty

mam "kolezanki" ktore najwyrazniej wyczuly ze mam niska samoocene i moga po mnie jechac jak po szmacie.niby w zartach,no ale ja to inaczej odbieram. postawiłam sie ale zle mi z tym.konkretnie mialam pozyczyc im cos pilnie na dzisiaj, wczoraj powiedzialam ze mnie w domu nie ma. dzisiaj od 2 godzin probowała sie dodzwonic jedna z nich w koncu na 2godz przed planowana przez nich imprezą powiedziałam że nie pozycze tego. bez tlumaczenia. nie odpisała. mysle,ze moga byc obrazone ale to chyba znaczy ze sa interesowne?

Gość xzcdc
JA TEZ MA M TAKA kolezanke co to rpzychodzi do mnie tylko wteyd gdy czegos potrzbeuje aja nie potrafie odmowic:(

ja tez nie .. ale dzisiaj jakos sie zebrałam w sobie

Gość fgfrhfh
I dobrze zrobilas, po co otaczac sie toksycznymi niby kolezankami, olej to, pewnie juz nie beda sie chcialy z toba kumplowac ale czy sa warte tego zeby zalowac ich watpliwej "przyjazni".

No pewnie ze powinnaś być dumna z siebie! Olewaj takie pizdy co to udaja kolezanki tylko wtedy gdy czegos chcą. w ogóle sie nie przejmuj jak sie obraza i olewaj gdy Tobie cos tam przykrego mówią . Szkola sie kidys skończy i zapomnisz o nich. los bywa przewrotny. ja mialam takie przyjaciólki kochjały mnie i teskniły gdy nikogo innego nie było w poblizu. Teraz ja jestem szczęsliwą żona i mamą a one- jedna wyszła za mąż za idiotę który wcale jej nie sznuje a druga nie ma nikogo

Dzięki wam przejrzałam na oczy, mam nadzieje ze zycie im skopie tyłki ;). Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi!:)