Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarrincA

on w bialym garniturze ja w czerwonej sukni!

Polecane posty

Gość katarrincA

co o tym myslicie? chcemy isc tak do slubu... lubimy cos innego i nietypowego

diabel tkwi w szczegolach - w podanej przez ciebie kreacji mozna wygladac zarowno zjawiskowo jak i tandetnie jesli chodzi o zestaw kolorystyczny - to mnie nie szokuje, ale do ulubionych tez nie nalezy - a z doswiadczenia powiem ze trzeba miec naprawde dobra prezencje zeby w czerwonym wygladac wyraziscie (co oczywiscie nie wyklucza faktu ze nalezysz do grupy osob z wyjatkowo dobra prezensja;-)

Gość zakręcona bardzo
czerwona suknia moze być super, ale zastanowila bym się nad białym garniturem zebyście nie wyglądali jak flaga narodowa :)

Gość ślub pewnie w 2012 to w sam
raz, flaga narodowa, choć sama będę miała suknię biało-złotą a garnitur ciemno srebrny

Gość garnitur ciemno srebrny
czyli plastik-fantastik ;) buractwo do potęgi n-tej!!!!! jak na tym zdjątku - pod tytułem dresiarz i lala jego robią "wielki" świat.. http://imageshack.us/photo/my-images/230/5772.jpg/ pomysł z parą niczym flaga - może wypaść nieciekawie, bo jasne garniturki z reguły wygladają bardzo discopolowo.... http://cokupic.pl/i/c_big374426.jpg dodać kapelutek i mamy mafiosa, niskiej rangi :-p

Gość nie do pojecia
ja bym powiedziala, ze trzeba miec wyjatkowo dobra prezencje zeby dobrze wygladac w bieli. w czerwonym duzo osobb, szczegolnie o bardzo jasnej karnacji wyglada doskonale.