Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexime

głuchy telefon.

Polecane posty

Gość sexime

Od pewnego czasu mam głuche telefony na początku się nad tym nie zastanawiałam, ale coraz bardziej wierzę w to że to facet, do którego wzdycham...tylko to strasznie dziecinne by w tym wieku dzwonic i się nie odzywać. (jak go ostatnio spotkałam to te godziny dzwonienia nagle się zmieniły bo były chaotyczne a teraz dzwoni kilka razy w tygodniu rano) Zastanawia mnie po co to? czemu się nie odzywa? Co czuje taki facet? Sama nie wiem jak go ośmielić bo sama jestem nieśmiała.

Gość a ta goopia peepka
nie wkręcaj so bie, pewnie byś tak chciała żeby tak było a on nawet może nie ma twego numeru telefonu :P poza tym przecież ywświetla ci się numer to możesz oddzwonić 🖐️

Gość sexime
ma mój numer bo pracuje w miejscu gdzie byłam klientką, a na domowym nie wyswietla mi sie jego numer;(

Gość chcesz to ja zadzwonie
ale niby po co dzwoni i się rozłącza? sapie do słuchawki czy boi się odezwać?

Gość sexime
no właśnie nie wiem sama jestem ciekawa jest po prostu cisza czasami słychać czyjś oddech ale żako bo zawsze jest cisza. Zdaża się że powiemm słucham a ktoś już się rozłacza a czasami po prostu nic czeka na zbawinie w ciszy bo ja nic wiecej nie mówie

Gość arab czy nie arab? I dont know
to popros o wykaz polączen...wtedy poznasz jego nr a potem zadzwon do niego z innego nr, dzięki temu sprawdzisz kim jest ta osoba.

Gość WiolaPoczyk
Na stronie infonumer pl trzeba było sprawdzić ten numer xD