Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erjoot

Czy moge byc w ciazy? Nie wiem co myslec.

Polecane posty

Gość erjoot

Staram sie z mezem o dziecko. W czwartek mialam dostac@ i do dzisiaj nic. Dwa dni przed terminem @ zrobilam test, ktory wyszedl negatywny. We wtorek, srode i czwartek mialam obnizona temperature o kilka kresek w stosunku do poprzednich dni. Dzisiaj tempka znowu wzrosla. To dopieo pierwszy cykl staran i wiem, ze nie jest tak latwo zajsc w ciaze. Nie dopatrywalam sie zadnych objawow, ale teraz juz sama nie wiem. Co myslicie?

Gość erjoot
Podnosze

Gość aguś24
Witaj erjoot :) Ciężko powiedzieć człowiek sam nie wiem co w takich chwilach myśleć ,wiem to po sobie bo o młodego staraliśmy się 6lat zrobiłam masę testów miałam przeróżne objawy i też nieraz zdarzało mi się nie mieć @ przez kilka dni a to stres a to przeziębienie a innym razem jeszcze coś innego , w Dniu którym zaszłam @ mi się spóźniał 5dni i wtedy tempka zaczęła mi skakać od 36,8 w górę do 37,2 i ból piersi test od razu wykazał ze jestem w ciąży:) a teraz mam podobną sytuacje do twojej ostatni @ miałam 29 był dziwny 2dni reszta to plamienie tempka była 2tyg wyższa 36,9 potem spadła przytyłam 2kg,piersi sa większe i są dni kiedy czuje się niedobrze zrobiłam 2 testy 5dni przed @ i w dniu @ nic nie wykazał a ja mam mętlik w głowie, najlepiej w takiej sytuacji udać sie na badanie krewi to nas uspokoi :) pozdrawiam

Gość Zupka chińska
Miałam załozyć ten sam wątek, gdyż mam ten sam problem :) Cykle mam zwykle 30-32 dni. Od owulacji 9.11 temperatura zaczęła rosnąć. Podstawowa temperatura ciała u mnie to 36,9 i przez te dni aż do wczoraj zaczęła rosnąć stopniowo 37.0 -- 37.1 -- 37,3 -- i potem przez 5 dni było 37,4, natomiast dziś 37, 2, ale pomiar mogł być zakłócony gdyż musiałam o 5 rano córce wstać zrobic mleko i potem spalam 1,5 h i dopiero mierzyłam. Tez nie wiem co o tym mysleć. Było by to 17 dni wyższej temperatury, nie licząc dzisiejszej niższej 16. Hmmm... wczoraj test był negatywny. Z kolejnym troche poczekam, może do poniedziałku, jak @ nie przyjdzie a test znów wyjdzie negatywny pojade na Bete :o Objawów zbliżającej się @ żadnych, za ro stasznie dają mi popalić jajniki.

Gość erjoot
Dziekuje za odpowiedz :) Zazwyczaj pytania typu " czy moge byc w ciazy?" traktowane sa malo powaznie :) ja raczej mam regularne @, ale zdarzaja sie sporadyczne odchylenia od normy, wiec moze poczekam jeszcze do poniedzialku. Chyba musimy uzbroic sie w cierpliwosc. Z ta temperatura to tez chyba nie jest zawsze tak ksiazkowo u kazdej.

Gość aguś24
Wiecie co zapomniałam napisać że mam koleżankę która co 3m-c nie wiedziała ze jest w ciąży ale podejrzewała gdyż źle się czuła a testy za każdym razem wychodziły negatywnie dopiero u ginekologa sprawdziły sie jej przepuszczenia a dziś ma 3letniego synka :) mój ma prawie 13m-c nieźle daje popalić w kość ale osobiście nie wyobrażam sobie żeby był sam dlatego czekam na dzień w którym przyjdzie cud bo mój Radziu jest właśnie takim prezentem po przepłakanych 6latach :) nie wiem dlaczego moje przepuszczenia o ciąży zawiodły przecież wiem jak to jest być w ciąży , mam pewne objawy może to psychika tym razem nie chcę czekać kolejnych 6lat :(