Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uoi

Jak ukarać znajomą?

Polecane posty

Gość Uoi

Jak ukarać znajomą, która za plecami obszczekała tak, że wciąż słyszę szyderczy śmiech, a w oczy była milusia? Zresztą, jak pozostali. Nic w oczy. Jak się na nich wszystkich porządnie odegrać? I jak nie wymiękać..

Wiesz... Ja bym Ja wziela na spokojna rozmowe w 4 oczy. Powiedziala ze albo zbierze te osoby do ktorych obrobila Ci d.. zbierze w kupe i ""odszczeka"" swoje lgarstwa albo zalatwisz ja jej wlasna bronia. I oczyewiscie zerwalabym kontakty z taka osoba

Gość gosc.0
zgadzam się z osoba na górze:)

Podziekowac pieknie :) Wiem ze trudne autorko ale zachowaj klase. Nie rzucak a\urwami i ujami pokonaj ja dystansem spokojem i opanowaniem nie pokazuj emocji. Zobaczysz jeszcze bardziej ja to wnerwi. Wykrzycz sie wyplacz jak musisz w 4 scianach nawet czyms o podloge walnij ale nie przy niej i przy znajomych. :) Powodzonka :)

Gość gosc.0
Doradźcie mi tez coś bo mam straszny problem z kolezanką;/

Gość gosc.0
Jestem na drugim roku studiów, mamy tam swoją paczke i ostatnio do niej dolączyla nowa kolezanka.... Nie wiem co o niej sądzić, ona zmyśla na kazdym kroku, wszystko wie, wszędzie byla i wszystkich zna.... nie mozna przy niej normalnie porozmawiać, ona zaraz odpowiada że u niej jest tak samo i miala wszystko to samo co ja;/ no masakra z nią jakas;/ Jak jej powiedzieć tak delikatnie by nie zachowywala się jak idiotka ;/

Gość miala baba racje
daj jej klapsa

Gość Uoi
Oczywiście zerwałam z nią kontakt. Rozmowy tu nie pomogą.. Znam ją nie od dziś. W tej sytuacji nie ma żadnej alternatywy. Chociaż... Obawiam się, że twarz zdradzi co nieco.. Do tej pory się udawało. Chyba chciałabym stracić cierpliwość.. Albo przynajmniej wyeksponować swoje stanowisko. Ale co poradzić na zobojętnienie? Rzeczywiście lepszego momentu na to wybrać nie mogła. Jakoś trzeba się przemęczyć... W razie czego - najwyżej obniżą mi zachowanie. ;) * Dziękuję Wszystkim, a w szczególności Kaci. ;* Za odciąganie mnie od Ciemnej Strony Mocy. :)