Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.0

Wielki problem z kolezanką

Polecane posty

Gość gosc.0

Cześć mam taki maly problem a raczej taki nie maly bo zaczyna przerastać mnie samą. Jestem na drugim roku studiów, mamy tam swoją paczke i ostatnio do niej dolączyla nowa kolezanka.... Nie wiem co o niej sądzić, ona zmyśla na kazdym kroku, wszystko wie, wszędzie byla i wszystkich zna.... nie mozna przy niej normalnie porozmawiać, ona zaraz odpowiada że u niej jest tak samo i miala wszystko to samo co ja;/ no masakra z nią jakas;/ Jak jej powiedzieć tak delikatnie by nie zachowywala się jak idiotka ;/

Gość gosc.0
Dzięki bardzo;/

Gość a co mi tam!
u mnie na pierwszym roku był taki koleś, o wszystkim wiedział, wszystko widział, zawsze coś zrobił lepiej niż ktoś inny, wszystkich tym irytował i go unikaliśmy, potem się uspokoil i nie wyobrażamy sobie żadnej imprezy bez niego:):)

Wiesz daj jej odczuc ze wiesz ze konfabuluje uzyj tez mowy ciala podniesione wysoko brwi drwiacy usmieszek ironiczny ton np cos w stylu ojej naprawde przy czym unies wysoko brwi Albo serio co ty gadasz calkiem jakbys to wymyslila bo takie rzeczy sie raczej nie zdarzaja albo zabazuj na poczuciu humoru w stylu wiesz co moja droga zacznij pisac powiesci bo fantazje masz ogromna Badz Ty madra zapamietuj szczegoly detale z pozornie blachych rozmow wiem zasmiecanie mozgu ale sie oplaci lap ja na slowkach i polprawdach daj odczuc ze jej nie wierzysz zadziala moze nie od razu ale zadziala :)

Gość daj jakis przylkad
hej , kto usuwa posty ? Przeciez ten temat juz byl i mial wiecej wpisow :-0