Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p2p3p4p5p

To życie jest straszne! :(

Polecane posty

Gość p2p3p4p5p

Boję się ludzi, więc ich unikam przez to ludzie myślą, że jakąś dzikuską jestem, że to ja ich nie lubię. Nawet większosc rodziny mnie nienawidzi, przez to, że nie chodzę na żadne spotkania rodzinne. Kończę technikum w którym nie mam żadnych znajomych, nie potrafię rozmawiać z ludźmi. Ja pierdolę! Tydzień temu miałam urodziny, tylko rodzice złożyli mi życzenia. Rzygać mi się chce jak widzę szczęśliwych ludzi, zawsze w głębi serca życzę im najgorszego, tak podświadomie. Po co ja mam żyć? No po co? Człowiek jest istotą społeczną, a ja? Nawet nie potrafię rozmawiać. Chciałabym być cieżko chora i wiedzieć, że za niedługo umrę.. Tyle chcę kurwa! Nie chcę iść do psychologa, jak zobaczyłby moje ręce to by mnie do psychiatryka odesłał. W ogóle dla mnie to jest irytujące, że mam komuś płacić za rozmowę. Byłam raz u psychologa to mu taką bajkę walłam, że ja pierdziele. Chyba jakimś idiotom musiał być, że się nie skapnął, że ściemniam, a że wtedy jeszcze nie miałam 18 lat, to przekazał wszystko moim rodzicom.

Gość p2p3p4p5p
czego jestem sobie winna, że jestem dziwna?

Gość p2p3p4p5p
dobra, będę się lecztrzyć :/

Gość p2p3p4p5p
Nie chce mi się żyć. Codziennie ta sama monotonność, ta sama szara rzeczywistość. Chciałabym wyjść na imprezę, ale nie ma z kim. Boję się każdego dnia. Codziennie skreślam dzień w kalendarzu i cieszę się, że on już minął. Nie potrafię czerpać radości z życia. Dobra, wy tutaj też już myślicie, że jestem nienormalna.. -,-

zycie jest swietne i super. Wszystko zalezy od tego jak je widzisz i odbierasz. nie uzalezniaj swojego zycia od innych , zyj dla siebie. A czemu potrzebujesz kogos zeby isc na impreze. idz sama i baw sie dobrze. Ciesz sie kazdym dniem, czasem spedzonym samej. Jejku ja uwielbiam byc sama , nigdy mi si enie nudzi ,zawsze mam co robic i ciesze sie z kazdego drobiazgu, ze wszystkiego co robie, bo robie to sama dla siebie. Nie sa mi potrzebni inni dookola aby odczuwac radosc czy szczescie. Wydaje mi si e,ze masz po prostu bledne spojrzenie na swiat. Nikt ci nir zlozyl zyczen na urodziny ...no i co z tego , a czemu mieli by skladac, kto sasiadka. Miej to w duupie, sama sobie zloz, a jak masz ochote to zrob sobie sama dla siebi ekokejne urodziny za tydzien i swietuj na calego, zrob cos spontanicznego, radosnego , innego.

Gość życie ie jest straszne
tylko ty....jakaś dziwna..... (nie chcę używać mocniejszych słów, ale się domyśl)

Gość etam154.
nie jesteś dziwna!

Gość p2p3p4p5p
Lubię też czasami pobyć sama, ale no bez przesady, też potrzebuję innych ludzi. Chociażby żeby z kimś pogadać. Yh. Ciężko byłoby mi się zmotywować do wyjścia samej na imprezę. Jak skończę jakoś to technikum to będę świętować. Kupię sobie wódkę i schleję się jak świnia, w sumie urodziny też tak mogę świętować. Masz rację dziwna jestem, właśnie o tym piszę :o

Gość p2p3p4p5p
Lubię też czasami pobyć sama, ale no bez przesady, też potrzebuję innych ludzi. Chociażby żeby z kimś pogadać. Yh. Ciężko byłoby mi się zmotywować do wyjścia samej na imprezę. Jak skończę jakoś to technikum to będę świętować. Kupię sobie wódkę i schleję się jak świnia, w sumie urodziny też tak mogę świętować. Masz rację dziwna jestem, właśnie o tym piszę :o

p2p3p4p5p nie mów tak ze chcesz umrzeć :( ja chcę żyć a czuję ze umieram :( kiedyś tez tak jak Ty nie chciałem żyć, żyję, a teraz chcę życ a umieram :(

Gość do p2p3p3p4p5p
Smutna jest twoje historia, boję się, że mnie też to niedługo spotka... rozumiem cię i współczuję

Ludzie walczcie o swoje życie. Wiem fajnie jest tak komus gadac jak sam niewiem jak pokonac swoje problemy :( ale bardzo Was proszę nie róbcie nic głupiego zawsze sie zastanówcie i przemyślcie swoje plany poradźcie się kogoś i dopiero potem działajcie. Nie myślałem działałem i jestem gdzie jestem i robie po siebie z strachu :( taki kozak kiedyś byłem. Nie to zebym każdego bił, ale mnie nic nie przestraszyło, nawet jak mi nóżem grożono nie wystraszyłem się a teraz? teraz psychicznie nie wyrabiam :(

Gość do wypluty psychicznie
a co Ci jest? jesteś chory?

Gość randia.
co z toba wypluty ?ile masz lat?

Gość randia.
ale dlaczego?masz klopoty jakies ?

Gość njdfkvndf
hej nie moze byc az tak źle ! podaj mi swoje gg albo cos to pogadamy;)

Gość randia.
Ty masz problemy z duchami, prawda ? Jestes nawiedzony??

Gość randia.
pomoc psychiatry? nie siedz na kafe, zrob cos w koncu z tym.Prosze.

njdfkvndf hej jak to do mnie to jest w stopce mail. radia. no chyba mam problem z duchami i nie tylko z duchami ogólnie mam problemów sporo

Gość randia.
Przeczytalam twoj temat..brrr...nie wiem co powiedziec. Byles u lekarza ? Egzorcysty ?

nie byłem :( nie mam jak, dobra kiedys się odezwę muszę z netu iść na dzisiaj dosyć tego siedzenia na necie. Pozdrawiam

Gość randia.
ale wukonczy cie to :-( musisz isc do lekarza. Z kim mieszkasz ? popros ich o pomoc.

zapraszam do mnie do pracy to jest definicja monotonnosci i moje motto zyciowe kazdy jest kowalem wlasnego losu !!!!!!!!!!!!!