Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba tą kupie czy nie ? :)

Jaką macie matę edukacyjną ?

Polecane posty

witajcie moja córka ma 4 miesiące i chcę jej kupić matę i podoba mi sięta http://allegro.pl/tiny-love-mata-interaktywna-malpia-wyspa-i1947783218.html ale jeszcze chciała bym się dowiedzieć jakie wy macie ? tzn wasze dzieci ? :) może fajniejsze id tej ? :) a może ma ktoś taką samą mate jak ta ? I jeśli tak to mam pytanie czy te pałąki się wyjmują ?

Gość ja mam fisher
price rain forest i kupilam prawie za polowe ceny tej, ktoraa Ty wybralas, rowniez na allegro, 94 zl, kupilam tydz. temu. Jest wiecej zabawek, mata jest ladniejsza i mysle, ze bardziej zachecajaca dziecko do zabawy, moj 2,5 miesieczny synek bawi sie na niej non stop. popatrz za rain forest, nie bedziesz zalowac.

upppp

Gość a ja.....
4miesiące to już raczej późno na matę, "ostatnie chwile". Oczywiście wszystko zależy od dziecka, ale większość jak zaczyna pełzać przestaje się interesować. Mój wcale nie chciał na macie się bawić.

Gość te które można dostać osobno
Tak jak napisał ktoś wyżej, 4 miesiące to trochę późno na matę, a biorąc pod uwagę to, że niektóre dzieci w ogóle nie wykazuja zainteresowania takim rzeczami i wkurza je leżenie to na Twoim miejscu przemyślałabym ten zakup, bo trochę szkoda kasy. Ja kupiłabym pałąk z zabawkami, taki którym dziecko może się bawić również jak siedzi, starczy na trochę dłużej i jeśli nie zainteresuje dziecka teraz to może później kiedy usiądzie.

piszecie ze 4 miesiace to juz pozno...a tak wlasciwie od kiedy dziecko zaczyna interesowac sie mata?kiedy najlepiej ja kupic?

Gość mama dwojeczki
Fisher Price Rain Forest i bardzo polecam.

mój syn z maty korzystał od około 1,5mies. do 4 czy 5mies. I to bez szaleństw, bo tylko te gadające i grające miśki go interesowały może 30min. dziennie się zajął.