Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Jezus dnia trzeciego wszedł znów w to samo swoje ciało? czy dostał nowe?

Polecane posty

I dlatego Jezus może być w każdym z nas? Ciekawe gdzie teraz jest Jezus? Zobacz, bo może w Tobie?

Gość ***Iana***
Grób był pusty...tak mówi Biblia

oczywiscie ze nowe !!! takie z botoksem - zeby potem na krzyzu ladniej wygladac;-) ad jezusa to mnie zastanawia - to byla jego inicjatuywa zeby penisa mu na krzyzu zaslonic?

Gość ***Iana***
I dlatego Jezus może być w każdym z nas? Ciekawe gdzie teraz jest Jezus? Zobacz, bo może w Tobie? Jezus jest dziś W SAKRAMENCIE. Na ołtarzu gdzie pali się lampka i gdzie ciągle i ciągle odnawia się ofiara Jezusa za nasze grzechy

Aha. Tez tak kiedyś myślałem ze to bzdura, lecz teraz nie mam takiej pewności, ***Iana*** co do tych modlitw to ktoś musiał wymysleć te modlitwy, więc jak to z nimi jest? Czy jest to udokumentowane że tak nalezy się modlić? czy nie wystarczy jak każdy po swojemu pogada z Bogiem?

****lana**** - to moze za wasze grzeczy - bo ja np. nie grzesze;-))

Juz tyle narobiłem złego teraz mam za swoje, lecz to przez ten mój diabelski los taki się stałem i przez ludzi którzy mnie otaczali i nie mówię tutaj o kumplach lecz o nieprzyjaciół mowa, którzy z dnia na dzień denerwowali mnie, aż w końcu nie wytrzymałem

Gość ***Iana***
***Iana*** co do tych modlitw to ktoś musiał wymysleć te modlitwy, więc jak to z nimi jest? Czy jest to udokumentowane że tak nalezy się modlić? czy nie wystarczy jak każdy po swojemu pogada z Bogiem? Zależy do czego ma wystarczyć... chcesz miłosierdzia - masz koronkę. Obiecano duszy czystej i Bogu poświęconej, że ta koronka da łaski najzatwardzialszym grzesznikom Odmawiaj nieustannie tę koronkę, której cię nauczyłem. Ktokolwiek będzie ją odmawiał, dostąpi wielkiego miłosierdzia w godzinę śmierci. Kapłani będą podawać grzesznikom jako ostatnią deskę ratunku; chociażby grzesznik był najzatwardzialszy, jeżeli tylko raz zmówi tę koronkę, dostąpi łaski z nieskończonego miłosierdzia mojego Dzienniczek św. Siostry Faustyny Każdą duszę, która odmawiać będzie tę koronkę, bronię w godzinie śmierci jako swej chwały. (...) Kiedy przy konającym inni odmawiają tę koronkę, uśmierza się gniew Boży, a miłosierdzie niezgłębione ogarnia duszę Dzienniczek św. Siostry Faustyn

Gość ***Iana***
Najwięcej narobiłem złego myślą i słowem Koronkę ci daję abyś miłosierdzie Boże wybłagał...

Gość ***Iana***
***lana**** - to moze za wasze grzeczy - bo ja np. nie grzesze skoro tak twierdzisz .. Bez grzechu poczetyś? I grzech Adama cię się nie ima? I uzdrowienie miedzypokoleniowe na tobie sie dokonało? Popatrz - tyle jest grzechów które popełniamy jako ludzie z głupoty, nieswiadomości, ze słabosci i z braku wiary... Sakramenty niweczą wiele naszych potknieć, ale i tak człowiek za człowieka wstawiać się u Boga musi... tyle dziś pogardy dla babc moherowyh, a to one właśnie w cichości biednego domu i comiesiecznych wpłat dla Rydzyka wymadlają innym łaskę nawrócenia

"skoro tak twierdzisz .. Bez grzechu poczetyś?" poczetas;-) jestem kobieta;-) tak walsnie - ot po prostu z milosci rodzicow wzajemnej;-) " I grzech Adama cię się nie ima? I uzdrowienie miedzypokoleniowe na tobie sie dokonało?" przykro mi ale nie wiem kim jest/byl adam ;/ wiec nie za barzdo moge sie ustosunkowac do twojej wypowiedzi z wtym zakeresie "Popatrz - tyle jest grzechów które popełniamy jako ludzie z głupoty, nieswiadomości, ze słabosci i z braku wiary..." moze i poleniacie - ja nie;-)) "Sakramenty niweczą wiele naszych potknieć, ale i tak człowiek za człowieka wstawiać się u Boga musi..." e, tanm;-) czlowiek to sie musi - co najwyzej - w urzedzie skarbowym przed drugim wyspowiadac;-)) "tyle dziś pogardy dla babc moherowyh, a to one właśnie w cichości biednego domu i comiesiecznych wpłat dla Rydzyka wymadlają innym łaskę nawrócenia" te "babcie" bywaja bardzo agresywne - tym uzbieraly sobie na pogarde;)

Gość ***Iana***
przykro mi ale nie wiem kim jest/byl adam A o Adamie i Ewie co to jabłko w raju wszamali słyszałaś? czy też nie? te "babcie" bywaja bardzo agresywne - tym uzbieraly sobie na pogarde tak...czasami bywają. jakbyś była w dzieciństwie lana niemal za otwarcie ust i zapierdalała od świtu do zmroku bo w domu przy młodszym rodzeństwie trzeba pomóc i gospodarstwa doglądać to może byś zrozumiała.. Ale bywaja też i babcie kłamliwe... babcie zmanipulowane przez jedno z dzieci aby spadek nie przypadł rodzeństwu... babcie mające w dupie swoje dzieci, wnuki i calą resztę świata. I wiesz co - nawet nie trzeba byc do tego babcią. Wystarczy być zwykłą suką, która wyciąga łapę po to co nie dla niej przeznaczone, bo ma w tym osobisty interes :classic_cool: