Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noirkirka

Ci sie stanie????????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość noirkirka

Co sie stanie jak upieke biszkopt w naczyniu zaroodpornym? Nie mam zadnej blachy do ciasta w domu. :D prosze o odpowiedz, bo nie wiem czy zaczynac..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Liidddzzzziiiaaaaa
Chyba nic ;) Ale ostatnio moja mama piekła w zaroodporym karkówke, i kazała mi ja wyjac- wyjełam i to przykrycie włozyłam do zlewu, odkreciłam zimna wode a ono sie roztrzaskało :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noirkirka
Wypowie sie jakas pani domu? prosze..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noirkirka
Nikt nie probowal?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noirkirka
natłuścilam naczynie, na razie wyglada dobrze, piekarnika nie otwieram :P facet wyniosł do babci wszystkie blaszki, bo potrzebowała, a jutro mamy gosci. Na wsi mieszkam, nie chce mi się jechac do sklepu :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mbmb
jak nie przykryjesz to nie powinno się nic stać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Liidddzzzziiiaaaaa
Abuyin ibn Djadir ibn Omar Liidddzzzziiiaaaaa Chyba nic Ale ostatnio moja mama piekła w zaroodporym karkówke, i kazała mi ja wyjac- wyjełam i to przykrycie włozyłam do zlewu, odkreciłam zimna wode a ono sie roztrzaskało Toż to szok hehe Nie no teraz wiem ze rozgrzane było, róznica temp i poszło... Nie musze tego wiedzieć, nie zamierzam przez kolejne 10l gotować i piec.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mbmb
nie trzeba umieć gotować żeby to wiedzieć że się tak stanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Liidddzzzziiiaaaaa
mbmb Ale ja nie wiedziałam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mbmb
ja bym się akurat tym nie chwaliła :-))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noirkirka
chyba zaraz będę je wyciągać, ciekawe co wyjdzie :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Liidddzzzziiiaaaaa
mbmb Ja sie nie chwale tylko mowie, nie mam parcia na zgrywanie inteligenta kafe...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a co twój pies na to?
jesteś skończoną kretynką... jak można nie rozumieć, że jak coś ma 200 stopni i polejesz zimną wodą to pęknie? ty się lepiej nie bierz za gotowanie faktycznie bo dom rozpierdolisz sieroto :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hrrrrrrrr
a ty skończ podstawówke bo poziom słownictwa masz banalny......troche kultury ludzie !!!!!! wspólczuje takiej nerwicy twojej rodzince......ach szkoda dzieci w takich domach ....hrrrr

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noirkirka
Żebyście jeszcze tak gorliwie odpowiadali na zadane przeze mnie pytanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość AndziaSamotnaa
a co twój pies na to? Tak sie ekscytujecie a przeciez ta dziewczyna liddka pisała w innym watku ze ma "prawie" 16 lat. To dziecko jeste. A ty to pewnie wszystko wiedziałas od kolyski. Co za jad na tym forum

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noirkirka
Wyszło. :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość noirkirka
I wyciągnęłam je bardzo łatwo, w zwykłej blaszce to by nie przeszło. :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×