Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkdkk

Skąd to sie bierze?

Polecane posty

Gość sdkdkk

Czuje sie beznadziejnie.Non stop sie kontroluje szczegolnie gdy jestem wsrod ludzi, wtedy nawet kazdy krok jest kontrolowany,kazdy gest itp. To jest bardzo meczace. Najgorsze jest ze nie mam ochoty gadac z ludzmi bo po prostu nie umiem.Jestem bardzo sztywna. Nie wiem skad to sie bierze? Co mam zrobic zeby wyjscie do ludzi nie bylo dla mnie udręka? Najlepiej zaakceptować byloby ale tak się nie da.Prosze o jakiekolwiek rady jestem załamana ;(

Gość sdkdkk
halo!!!!!!!!

Gość sdkdkk
ja mam problem w ty sobie kpisz wiec sie nie dziw na debilne topiki jest odzew na setki stron a niby taka inteligencja na kafe hahahaha

sdkdkk ja mam problem w ty sobie kpisz wiec sie nie dziw na debilne topiki jest odzew na setki stron a niby taka inteligencja na kafe hahahaha Od kiedy to na kafe taka inteligencja? No i nie potrafię Ci pomóc to chociaż temat podbiłem :P

Gość sdkdkk
ja tez sobie podbije ;)

jakies stany lękowe czy jak albo po prostu nie masz obycia z ludzmi i jak juz jestes w towarzystwie to nie wiesz jak masz sie zachowac

Gość tak czasem jest...
trochę to znam, mimo że jakoś udało mi się to opanować przez wmawianie sobie że i tak jestem super i nie muszę się przejmować czyjąś opinią. Trzeba to sobie wmawiać codziennie, że masz gdzieś co inni o Tobie myślą i że jesteś super babka. To pomaga. Miałam podobnie, ciągle mi się wydawało że wszyscy mnie oceniają, że gadają za moimi plecami. To powodowało że ciągle byłam zestresowana i nie umiałam się wyluzować. Ciągle emocje i nerwy. Teraz z biegiem czasu jest lepiej, ale tylko praca nad sobą może pomóc.

Gość tak czasem jest...
Ja zaczęłam się nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku że przecież to prawda że nie muszę się przejmować czyjąś opinią, a nawet jeśli ktoś mnie źle oceni to co mi się stanie? no nic, więc zaczęłam w to wierzyć i to pomogło. Nie mówię że już jest rewelacja , ale jednak jest dużo lepiej niż kiedyś:)

Gość sdkdkk
chyba tez tak zaczne myslec bo bede tkwic w tym blednym kole. dziekuje za odp:):)