Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ceithlien

Mój ideał mężczyzny;)

Polecane posty

Gość Ceithlien

Blondyn lub szatyn, najlepiej dłuższe włosy Szare, niebieskie lub zielone oczy Wyższy ode mnie (czyli od 167 cm w górę) Szczuply Znający się na dobrej muzyce, miłośnik koncertów i szeroko pojętej kultury Czytający książki, inteligentny Z poczuciem humoru Wrażliwy, przyjacielski Gdzie znaleźć takiego?

Gość Ceithlien
Juz znalazłam to Looooser z kafe :)

Gość luuuzik
No loooooser to nie blondyn a szatan, uczy jego zioną ogniem, m akopytka, dwa rozki, / trzeci zanikl, bo nieuzywany / kocha kotki i kicie, slucha RadiaMarysia, lubi czytac niemodne ksiegi i lubuje w hazardzie Gratulejszyn ;) ;) Kondolejszyn ;)

Gość Ceithlien
Jasne :D

Gość Ceithlien
Nie waż się podszywać, smarkaczu. To poważny temat:P

Jam jest blondyn niebieskie oczy niestety krótkie wlosy 185cm wzrostu nie wiem jaka to jest dobra muzyka lubie koncerty nie czytam ksazek i chyba jestem za badzo wrazliwy> ale jak bedziesz miala prawo wyboru to super ale najepsz bedzie dla ciebie "Randka nie w ciemno"

Strasznie chciałabym poznać jakiegoś ciekawego faceta słuchającego alternatywnej muzyki, znającego się na literaturze, sztuce itp., lubiącego podróże, koncerty, z zainteresowaniami. Niestety jestem nieco nieśmiała i nie za bardzo wiem, jak poznać interesujących facetów.

Dzisiaj niestety nie mogę, bo jestem przeziębiona, ale na przyszłość czemu nie;) Napisz mi coś o sobie.

Mam na myśli spontaniczne wypady w stylu autostopowym. Za niedługo planuję z koleżankami podróż na Bałkany i na Ukrainę, a potem ewentualnie Hiszpanię...

Nie słucham rocka ani metalu, nie mniej mam wiedzę muzyczną. Dobra muzyka to dla mnie taneczna elektronika, przykładowo eurodance i house. Lubię koncerty i imprezy wszelakie, począwszy od tych najbardziej pospolitych, a na wyszukanych skończywszy. Z literatury trawię tylko klasykę: Kafkę, Czechowa, Bułhakova, itp. Reszta z podanych przez Ciebie wymagań to pikuś. :P A co Ty oferujesz?

O sobie mogę powiedzieć tyle, że słucham głównie jazzu, rocka, folku, industrialu i poezji śpiewanej. Czytam też dużo książek - Dostojewski, Kafka, Jack Kerouac, W.S. Burroughs, Bułhakow, Wilde, zdarza się i poezja (Bursa, Blake, Whitman). Poza tym interesuję się sztuką przełomu XIX/XX w., kulturą i historią Bałkanów, a w wolnych chwilach nieco maluję.

Gość kris**21**
"elektronika, przykładowo eurodance i house" to nie muzyka, tylko jakaś szmira...

Gość Chellboy
Znajdź se jakiego mola bibliotecznego przynajmniej będzie miał pojecie o literaturze ale pewnie takiego nie chcesz bo to cherlawy ślepawy pomiot. Przecież tak myślisz o takich jak on.

Masz bardzo ciekawe zainteresowania. Rozwinąłbym temat, niemniej nie możemy tutaj kontynuować. :P Jeśli jesteś ze Śląska i nie jesteś jakimś straszydłem, to wbijaj tu: voicesofanimals@wp.pl :classic_cool:

Gość Pener
Zbulwersowany82 a czy krowy w chałupie już wydoiłeś?

Osobiście wolę bardziej niespokojnych facetów:-) Takich, którzy lubią zarówno poczytać, ale też nie stronią od dobrej zabawy, szaleństwa.

Gość Będziesz Mickey Mouse
Ceithlien_ znajdź sobie bandytę lubującego się poezji :) Z takim życie jest pelne emocji.

Gość Będziesz Mickey Mouse
Na przykład taki dr Hannibal Lecter superinteligentny gość, oczytany, po psychologii, uwielbia wino i taksydermię.

Mężczyzna, o którym mówisz to taki typowy chłopak, który stoi sobie z boku, podpiera ścianę, nigdy do ciebie nie podejdzie, pogrążony we własnych myślach, może ze spuszczoną głową. Dziewczyno, tu jest ten twój wymarzony! zamyślony

Gość Tripod
Przecież Burroughs jest beznadziejny, Nagi Lunch to najnudniejsza książka jaką w życiu czytałem, inne teżnie były dużo lepsze. Jak można lubić takich fajnych pisarzy jak Wilde, czy Dostojewski i zarazem zachwycać się takim grafomanem jak Burroughs. A sztuka jaka dokładnie Cie interesuje? Pewnie malarstwo? Skoro przełom 19/20 wieku to pewnie zachwycasz się Klimtem? Jazz i folk to nuda, a z rocka jakie zespoły słuchasz?

Twój wymarzony mężczyzna nie będzie miał u ciebie szans! Kobieta bowiem nie postrzega racjonalnie świata, To stworzenie płoche, zmienne, i bardzo wrażliwe, silnie ulegające wpływom wszelakich bodźców: popędów i zmysłów.

o mnie: -Szatyn, włosy? dłuższe. na pewno nie na jeża hah :D -Niebieskie oczy. -182cm. -szczupły. -muzyka? to jest dział szeroki np. czerwone gitary. niemen itd. jak i festivale muzyki klubowej takie jak - Sunrise Festival, EnHouse itd. -poczucie humory? :D czasem wyjeżdżam ponad normę hah :P -Wrażliwy, przyjacielski i romantyczny :) więc - Tacy istnieją :)

Gość antysystemowy
z opisu taki typowy cwaniak z mlodych wilkow niech zgadne: blachareczka ? :)

po co szukać mężczyzn w internecie?!? Przeceż dokoła jest ich więcej w realu..

Gość jestem haha
na szczęście zajęty i oczywiście skromny :D