Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokuli

zemściłam się :))

Polecane posty

Gość brokuli

Jeden taki pół roku temu co go poznałam na necie rozkochał mnie w sobie i odszedł w siną dal... a teraz role się odwróciły, bo to ja "rozkochałam" go we mnie i olałam :D oczywiście on nie wie, że ja to ja (znajomość przez net, a ja podałam się za zupełnie inną kobietę) Zdążył już ześwirować na moim punkcie, a nawet pojechał na spotkanie, na którym ja się nie zjawiłam hahhaha teraz pisze do mnie maile bez przerwy, a ja się nie odzywam. Hahaha ale świruje. Pół roku temu miałam serce złamane przez niego. Niech teraz on cierpi. Za kilka dni odezwę się do niego i powiem mu coś co go zdołuje

Gość a skad
wiesz ze to tamten facet co tobie zlamal serce?

Gość brokuli
wiem bo wysłał mi zdjęcia i opowiedział o sobie (nic czego bym wcześniej od niego samego nie wiedziała) :D a ja wymyśliłam taką historyjkę na swój temat że ho ho :D

Gość zołzą być trzeba
i dobrze mu tak, brawo!

Gość rumianekkk
zasadniczo zemstę potepiam, ale kuźwa jemu sie nalezało chyba :) w końcu w necie kazdy zgadza się na to samo ryzyko

Gość brokuli
chciałabym aby już nigdy nie skrzywdził żadnej dziewczyny tak jak mnie, może ta nauczka mu coś uświadomi.. chociaż niestety nie jestem pewna

Gość zołzą być trzeba
zawsze warto spróbować. :)))