Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaaaa26

problem z byłym

Polecane posty

Gość czarnaaaa26

Rzucił mnie jakiś czas temu. Zostawił mnie dla swojej przyjaciółki. Ja strasznie to przeżywam.Bol poteguje fakt,ze razem z nim pracuje i nie mogę w pełni uwolnić się od niego. Prawie za każdym razem jak rozmawiamy w pracy on ma WZWÓD!!! Bez skrępowania grzebie sobie w spodniach i komentuję moj wyglad i stroje. Nie raz zdarza mu sie pozwolic na kontakt fizyczny ze mna( np.z nienacka podbiega do mnie w kuchni i bierze na rece). Kiedy mu mowie,ze to chore i obrzydliwe,ze mu staje przy mnie,ze jakby jego dziewczyna sie czula i co ja mam czuc to on mi mowi,ze to normalna reakcja i,ze kazdemu by stanal. Czy tak rzeczywiscie moze byc? Jak mam to rozumiec? Nie jest fair ani wobec mnie ani wobec swojej dziewczyny.Wiem,ze to chore,ale czuje jakas satysfakcje,ze tak na mnie reaguje. Co powinnam zrobic? o czym swiadczy jego zachowanie? czy jego zwiazek moze byc udany skoro robi takie rzeczy?

Gość ojeciec
olewaj dziada aż mu się znudzi w końcu:P

Gość Eleeena
obrzydliwe fuj.Widocznie wyraznie nie postawilas granicy, ktorej on nie moze juz przekroczyc. Zadna to satysfakcja dla Ciebie- u faceta, ktory jest oblesny , nie umie sie zachowac, brak mu taktu i kultury. Co chcesz osiagnac Ty -jako Ty ? Bo ze jego zwiazek jest porazka to juz wiemy.

Gość czarnaaaa26
on z nia dopiero jest 4 miesiace i z tego co wiem to gra bardzo zakochanego. na pewno nie chodzi mu o powrot.

Gość czarnaaaa26
i tak czuje sie przez niego jak zurzuta szmata. mam mega kompleksy.a teraz to juz nie wiem czy on mysli,z jestem jakas jego dziw.. czy robi to z litosci czy po prostu jest swinia.

Gość Eleeena
kobieto- badz asertywna.Zostawil Cie -zostawil. Cierpisz -cierpisz. Malo Ci jeszcze tego? Powiedz mu wprost-niech sie odpieprzy od Ciebie -dosc !!! Nie zyczysz sobie tego !!! Odbuduj powoli swoje poczucie wartosci.Nie daj sie draniowi.

Gość jagna bella
"problem z byłym" dobrze ze nie z obecnym :)

Gość sexi blondi ****
dotyka cie w kuchni to mieszkacie razem?