Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka tatusia to ja nie jestem

w moim domu jest zimnooo - nie grzejemy

Polecane posty

bo nie mamy czym...ojciec powiedzla ze jak chce mieec cieplo to mam kupic węgiel :( a ja nie mam kasy

Gość Rrr Rrr OO oo OO
załóż polar

Gość Szymuś
Żartujesz sobie ? Dziewczyno

17 stopni..masakra..siedze ubrana jak bauwan...jak tylko moge to wychodze z domu i ide gdzie cieplo..posiedz w kanjpach czy centrum handlowe...jak przekonac ojca zeby zaczeł palić w piecu...twierdzi ze zimno dopiero będzie i wtedy zaczniem grzac

Gość ja też mam zimno w pokoju
:P będzie może z 21 stopni :D i w krótkim rękawku jestem, ale chyba się ubiorę jednak z tym,. że ja tak mam z własnej woli- szkoda mi odkręcać kaloryfera, bo se myślę, że piździawka to dopiero będzie :P

ja to mam cieplutko i okno musze otwierac ja to jakich mam takich mam rodziców nie powiem moj ojciec jest cięzkim czlowiekiem ale jesli chodzi o warunki mieszkaniowe to jest ok cieplo , jedzenie jakie chce kupuje za ich pieniądze jogurty serki wiejskie pieczywo owoce warzywa a widomo to tanie nie jest wspolczuje ci ale moze lepiej sie wyprowadz bo to tragedia w takiej zimnicy siedziec

tak ale nasz dom znajduje sie na tzw rozdmuchowisku...malo co nas otacza i chroni przed zimnymi wiatrami...wiadmo mniej budynków tym mniejsza ochrona..pozatym stare okna nieszczelne:(

Gość jasimna niewesoła
my palimy drewnem, mamy kupione 10metrów drewna za 960zł i na życie już nie ma do świąt :(

ja to jak bym okna nie otworzyla to bym sie zgrzala to ze stoi na wipizdziewie to nie ma znaczenia chodzi o nieszczelne okna

chyba na weekendy nie bede wracac do domu tylko siedziec w miescie gdzie studiuje , tylko tu mam faceta mojego...mam do kogo jezdzic :( albo pomieszkiwac u chłopaka przez zime będe:(

moj ojciec gada ze zyje w luksusach, bo gdybym przezyla mlodosc tak jak on, w jego warunkach to bym wiedziala co to bieda:( mama nie moze napailc bo ojciec zabronil...powiedzial ze wegiel jest jak przyjdą mrozy a narazie mamy wedlug niego chlodna jesien mowi ze ja nie wiem co to znaczy prawdziwe zycie itd itd :(

Gość z pod monopolowego
napij sie wódki...rozgrzej cię

Gość kookoo......
wiesz, nie przesadzaj z tymi 17 stopniami! Ja mieszkam w bloku ale tez nie wlaczam ogrzewania, tylko w lazience mam jakies 24 stopnie a tak wlasnie 17-18 i jest super, zdrowe rześkie powietrze, chodze wlasnie w polarze. Dodam, ze mam 3 dzieci i w ogole tfu tfu nie chorują.

Gość kookoo......
Brzydula, ale gadasz głupoty :-O