Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

jakies 2 lata temu poznalem dziewczyne przez internet :D nigdy nie chciala sie ze mna spotkac ( ponoc ze wzgledu na moj charakter ) mimi tego ze cos do mnie czula ( ponoc milosc) minelo troche czasu ponoc sie jej snilem( snilo sie jej ze przyszedlem do niej zeby sie przytulic) napisala do mnie wtedy i spytala sie czy wszystko ok ja odp ze tak po jakims czasie napisalem jej prawde ze chce sie tak naprawde pozegnac bo wyjezdzam do Iraku nagle zmienila zdanie i powiedziala ze chce mnie poznac osobiscie i w ogole zebym to przemyslal bo zasluguje na milosc itp :D jaki w tym sens ?

Gość Anulkaaaaaaggg
proszę Cię... daruj sobie. Wyjedź, tam spotkasz kogoś godnego siebie kto nie będzie się zastanawiał wieki całe.

Gość liberian girl bella lolitka
"jesli nie chcesz szukasz powodu ( odleglosc róznica wieku itp) jesli chcesz szukasz sposobu !" zgadza sie jak nic

'proszę Cię... daruj sobie. Wyjedź, tam spotkasz kogoś godnego siebie kto nie będzie się zastanawiał wieki całe." w Iraku? kogo? jakiegos innego zołnieza?

ja rozumiem jesli to była by laska to by miała wszystkich zołniezy na skinienie ale koles? co on moze w irakyu sobie tam znalesc co bedzie na niego zsługiwac? taliba