Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kto ma dzisiaj dobry humor tak jak ja?:)

Polecane posty

Haadia przepraszam serdecznie. Chwila zaraz nowe konto zaloze i dam cynka na kafe :) Przepraszam raz jeszcze :) Znalazlas sweterek? :)

Gość malepppet
i wlasnie za ten luz i dystans tez cie uwielbiam. jestes mega seksi i nie potrzebuje cie widziec by to stwierdzic. chyba sie zakochalem :(

Obydwoej lubimy. perelka jest w naszych zbiorach noz z kastetem ;)

Haadia podobał mi się nawet mojemu się o dziwo podobał a był taki zniechęcony ,żeby na niego iść.Dzisiaj nic ciekawego nie robimy możemy na domek się przjedziemy ,bo trzeba codziennie jeżdzić okna uchylać ,musimy teraz jeszcze wmyślęc gdzie chcemy mieć podświetlane pułki ,obniżane sufity itp

maleepppet :) Wiesz co nie rob sobie ze mnie jaj. :D ;) Na ulicy jakbys mnie spotkal bys mnie wysmial. Owszem dystans i luz mam i 1000 pomyslow na minute. Zdrowko wasze ;)

Jenny a jakie oswietlenie??? Mi sie bardzo podobaja halogeny na sufitach oblednie to wyglada :)

Kacia sweterek przepadł:-) ale szczerze to nawet nie dzwoniłam do korporacji. W sumie to żałuję. Taki ładny, szafirowy:-( współczuję w sprawie babci Twojego męża. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy.

Gość malepppet
nie robie sobie jaj. nie tylko wygląd jest wazny, zresztą w kazdym się znajdzie coś pięknego. chcialbym miec taką kobietę jak ty! twoj maz to szczesciarz. mam nadzieje, ze cie docenia za to jak bardzo jestes wyjątkowa. mnie zostalo tylko usychac z milosci :(

kaacia oświetlenie to przedewszystkim jakieś noweczesne lampy ...nie jeździłam jeszcze po sklepach więc nie mam jeszcze większego rozeznania.Mi się podobaja węże świetlne...A co wy dzisiaj robicie dziewczyny?

Haadia szkoda :(. Ale zaraz zaczna sie wyprzedaze przed swietami na pewno sobie cos fajnego kupisz. No zalozylam konto zaraz dam e-maila. Dziekuje malpeet :) Weze swietlne tez sa ok :) mnie sie podoba mega polaczenie ale mowie o kolorach np kanap i scuan pistacja z brazem cudo mowie wam. I mam pytanie zalozylam konto na wp jak mam ustawic aby wiadomosci wyslane mi sie zapisywaly poradzcie prosze

Właśnie nie wiem. W piątek byłam na basenie, potem na Andrzejkach, wczoraj dobilam swoje ciało fitnessem to dzisiaj padam na pyszczek:-) teraz siedzę na tylku i zbieram siły na kąpiel:-)

Ja od stycznia zapisuje sie na silownie/bieznie. bede miala zwrot az 70% z pracy ;) a liczba wejsc nieograniczona karnet tylko 90 zl :)

Bo ja nie chce schudnac i tak chodzacy szkielet jestem. Chce tylko wzmocnic miesnie ;)

Ja chodzę na Barwinek (bo ten rejon to chyba nie Baranowek:-) koleżanka mi załatwiła duuużą zniżkę. Mam różne zajęcia. Pilates, aerobik, wiosła, bieżnia, rowerki.

Ja bede w samym centrum w srodmiesciu od domku 10 minut drogi wszystko tam maja :) masaze tez :)

haadia zapisalam Twojego maila zpisz tego nowego. :) Jutro do pracy grrrrr maz mnie od kompa odgania bo chce grac w jakas gre a w Skyrim ale jeszcze chwilke posiedze. Papierosek w dlon piwko tez :) i heja :D

Gość Haadi
Ej, dziewczyny! Co tak pouciekałyście?