Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka1

Spotkalismy się po 2 latach

Polecane posty

Gość patka1

i było tak,jakby tych 2 lat w ogóle nie było.Rozstaliśmy się wtedy przez bzdurę i obydwoje bylismy zbyt dumni by powiedzieć "przepraszam".W ciagu tych 2 lat ja byłam w związku,on też-żadnemu z nas nie wyszło.Dlaczego?On do tej pory ma chusteczkę ,którą u niego kiedyś zostawiłam,a w komórce wszystkie stare smsy ode mnie.Ja w wsojej mam jego-no i prezent Mikołajkowy,którego wtedy nie wręczyłam. Nie jesteśmy dziećmi-mamy już swoje i po 40 lat. On chce żebysmy zaczęli wszystko raz jeszcze.Ja wiem,że to jest najlepszy człowiek jakiego znam.Ale czy wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki?

Gość aplikant
Czy to jest ta sama rzeka po 2 latach? Nie, wiele wody w niej upłynęło, brzegi się zmieniły. Może w końcu dorośliście do tego, żeby być razem. Tylko pamiętaj rozmowa to podstawa, żeby prze kolejną bzdurę nie zmarnować kolejnych dwóch lat bez siebie. Powodzenia

Gość nbhgjyghiu
i było tak,jakby tych 2 lat w ogóle nie było.Rozstaliśmy się wtedy przez bzdurę i obydwoje bylismy zbyt dumni by powiedzieć "przepraszam". ps bez komentarza.....umysl 3 latka

Gość patka1
Aplikant.Dziękuję.

warto sprobowac, jeszcze raz, swoje juz przezyliscie i jestescie bogatsi w nowe doswadczenia po tych dwoch latach. Probuj , warto.

Gość jak cos powiem to juz powiem
dlugo byliscie razem zanim wszystko sie rozpadlo? bo mnie takie rozstanie przez drobiazg i z powodu zbyt duzej dumy, by przeprosic, kojarzy sie raczej ze zwiazkiem z bardzo krotkim stazem. nie wyobrazam sobie takiego rozstania po np. kilku latach wspolnego zycia. swiadczyloby faktycznie o kompletnym braku dojrzalosci.

Gość zuzuz zz
co za pytanie, wchodzi sie wchodzi jeszli to ma sens ,a tu czytam , ze jakis sens ma powodzenia 🖐️

Gość 40 lat i siedzi na kafeterii
przyjmując rady od DOŚWIADCZONYCH 20-latek z dziećmi i oczywiście mądrością życiową.

Gość Autorko, nie przejmuj się ....
WARTO ! Jak nie wejdziesz to będziesz żałować i się zastanawiać co byłoby gdyby.....

Gość jak cos powiem to juz powiem
nie mam ani 20 lat ani dzieci :P a autorka, jesli pisze prawde, pewnie i tak ma wyrobione zdanie na cala sprawe tylko moze po prostu chce sobie pogadac...

Gość liberian girl bella lolitka
odpowiem ci jak bede miec 40 lat oki?

Gość patka1
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.:) Ps.kafeteria nie ma chyba ograniczeń wiekowych? A złośliwości świadczą tylko o frustracji autora.:)

Gość to nie frustracja tylko fakty
kafeteryjne.