Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgal

40+ jetseście tu??Też 40stka:)

Polecane posty

Gość dzuchav
Mnie to wkurwia, jak ktoś używa zdrobnień i nic na to nie poradzę. Uciekam teraz, bo na 13.00 muszę zdążyć do kościółka.

Gość efekt Czarnobyla
a ja uważam , że wysyp coraz głupszych , obleśnych i chamowatych młodocianych debili , to jakiś uboczny skutek Czarnobyla :(

Gość eurobiskup Pieronek
nie ma mszy na 13 stą ...a więc to jak zwykle , ci prowokujący debile od Palikota ;)

Gość dzuchav
No, rzuca się na mózg. Wzrasta poziom agresji i tępota. Żeby słowo "rzeczy" nie umieć napisać...:O

Gość Lill39
Dzieki dr psychologii Panie znalazły konkretny temat,czyli przepedzanie go/jej xD. Infantylnosc Waszych wypowiedzi jest porazajaca,nie znacie innych tematow jak obiadki,bachory i "jakie cudowne jest zycie po 40tce"/.Jeszcze troche ,a zaczniecie omawiac marki "balkonikow"(popularnych chodzikow dla staruszkow).Ludzie,macie dopiero 40 lat ! skad ta zgnilizna umyslowa? ja mam 39 lat,mnie tez z plecaczkiem odeslecie?

Gość dzuchav
Pieronek, przez ciebie się spóźnię na mszę. Gdzie ty mieszkasz, na zadupiu? W każdym, szanującym się miasteczku msza o 13 jest!!!!

Gość topik jest dla
zainteresowanych. Inni powinni wyjść i nie komentować. Tak robią ludzie na poziomie...Jak grupka ludzi chce o czymś pisać, to reszcie od tego wara...

Gość nieprawdatobzdura
Niezainteresowanych tematem prosimy o zmianę topiku na inny.:O Jak ktoś założy temat o wózkach inwalidzkich to nie będę tam "wchodzić", bo mnie to nie interesuje. Ale innych może...Dopuszczam taką myśl i nie mam zamiaru niczego tam komentować. To jest KULTURA :)

Gość ruda małpa xx
Jeszcze do tego wszystkiego jąkała...:O