Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłop budowlany

dziewczyny nie lubią mięsniaków jak Pudzian

Polecane posty

Gość chłop budowlany

czy Hardkorowy Koksu. lubią wysokich, szczupłych gości (choć nie chudziny w rurkach). Nie muszą potem podawać takiemu Pudzianowi kilogramów lodu i po walce smarować kremem 2 tygodnie by blizny mu zeszły.

Gość jak to nie lubia
szaleja za nim niektore

Gość To może mów za siebie bo każdy
lubi co innego, a takie pitolenie, że wszystkie lubią to samo jest głupie. W sumie autorze możesz sobie podnosić niską samoocenę, zakładając takie tematy:D Ja za mięśniakami nie przepadam, Pudzian z twarzy za przystojny też nie jest, ale mimo to uważam, że jest mega seksownym, fajnym facetem. I mogłabym się w takim zakochać bez pamięci 🖐️

Gość nunczako
Dziewczyny nie lubia mamisynków, a takim jest Pudzian.

Gość Pawel...........
To może mów za siebie bo każdy lubi co innego, a takie pitolenie, że wszystkie lubią to samo jest głupie. W sumie autorze możesz sobie podnosić niską samoocenę, zakładając takie tematy Ja za mięśniakami nie przepadam, Pudzian z twarzy za przystojny też nie jest, ale mimo to uważam, że jest mega seksownym, fajnym facetem. I mogłabym się w takim zakochać bez pamięci " sama sobie zaprzeczasz głupia cipko

Gość sosss to gej analny.
pedal jebany

Gość lajla90
Kwestia gustu, niektóre takich uwielbiają. Jak dla mnie Pudzian jest trochę za wielki.

Gość Pawel ja sobie nie zaprzeczam
czytaj ze zrozumieniem dziecko. Napisałam, że nie przepadam za mięśniakami, ale Pudzian akurat jest dla mnie bardzo seksownym facetem. A cipka to może twoja matka, cieniasie:D

Gość Pawel...........
Pawel ja sobie nie zaprzeczam czytaj ze zrozumieniem dziecko. Napisałam, że nie przepadam za mięśniakami, ale Pudzian akurat jest dla mnie bardzo seksownym facetem. A c*pka to może twoja matka, cieniasie" pisałaś wcześniej że pudzian ma brzydką morde ale jest seksowny i z tegoż powodu byś mogła sie w nim zakochac bez pamięci, mimo że nie grzeszy elokwencją i jest nietwarzowy jesteś głupią cipką

Gość Pawel...........
jedyne kryterium dla ciebie głupia cipko to seksowność badź jej brak

Gość ach i ech
chlop budowlany - masz racje, ja nie lubie pakerow :D

Gość Pawel2..........
To dajcie jakieś linki :O🖐️

Gość zwyczajny koleśś
ja mam 195 cm wzrostu, ważę ok 85 kilogramów. jestem szczupły, ale nie wychudzony jak pedałki z rurkach i z żelem na wlosach. w metrze czy autobusach widze zainteresowanie kobiet moją osobą, choć niesmiałość i kłopotliwa obecność obcych osób jednak karze im obejść się smakiem i nie zagadać do mnie, choć wiele z nich tego pragnie zapewne :)