Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfytr6r5re76y5

wieczne biegnki i zatwardzenie we wczesnym okresie ciazy i szybkie tycie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hgfytr6r5re76y5

miala ktoras z was tak??ja raz niemoge zrobic a raz mam normalnie biegnki do tego waga mi skacze wazylam przed ciaza 45 kg teraz pokazuje raz 46 a innym razem 47 mam mdlosci, ale newymiotje najgorsze sa wlasnie te zatwardzenia i biegnki czy moge uzywac jakiegos lekkiego srodka na przeczyszczenie?

Gość hgfytr6r5re76y5
up aha to moj 8smy tydzien

Gość odzywiaj sie prawidlowo
kobieto,a nie srodki przeczyszczajace.pozniej to dopiero sa zatwardzenia i co wtedy zrobisz?

Gość hgfytr6r5re76y5
no tak ale czytalam w ksiazce o ciazy ze niby mozna , ale wole nieryzykowac to sie robi coraz gorsze:(

Gość odzywiaj sie prawidlowo
ale po co chcesz rozleniwiac jelita?rano na czczo wypijaj ciepla wode z cytryna,pozniej jedz jablko zobaczysz pomoze

Gość hgfytr6r5re76y5
dziekuje:)

Gość 161651656556
45 kg? anorektyczka? gdzie te normalne polskie kobiety z waga 70+?

Gość Podobnie
Autorko tez tak miałam na początku ciąży. I waga tez tak samo się wahała, raz 46 raz 48. Na najbliższej wizycie powiedz lekarzowi o tym na pewno coś Ci zaleci. W późniejszej ciąży męczyły mnie tylko zaparcia, ale preparat z żelazem pomógł i było już OK. Raz pomogła mi herbata pu-erh ale na tym etapie ciąży nie polecam Ci, poza tym grejpfruty są super na zaparcia.

Gość ojojojojoj
ja mialam straszne zatwradzenia normalnie masakra pozniej raz na tydzien stolec:/ ale jak zmienilam witaminy na prenatal to normalnie jak cud:) wszystko sie super uregulowalo dodam ze wczesniej mialam feminatal wiec moze sprobuj