Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbliża się okres??

zbliża się okres??

Polecane posty

Gość zbliża się okres??

czasami pobolewa mnie brzuch a właściwie jakby "czuję" ten brzuch, piersi mam obolałe, gardło zaczyna mnie boleć (podobno ciąża czasami zaczyna się lekkim przeziębieniem - chyba efekt zmian hormonalnych), jestem śpiąca, mam objawyjak na okres i jak na ciąże jednoczesnie, staram się o ciąże ale rozumiem, że jednak nie wyszło skoro dzisiaj w 26 dniu cyklu wyszła mi jedna kreska na teście?

Gość Margaretka :)
A kiedy powinnaś dostać okres?

Mnie pozytywny test wyszedł dopiero tydzień po dniu, w którym miałam dostać okres i kreska była bardzo blada. Może być za wcześnie jeszcze. Zaczekaj przynajmniej do terminu okresu. Objawy mogą być na ciążę, ale nie muszą.

Gość zbliża się okres??
mam termin na wtorek ale u mnie to jest różniemam cykle pomiędzy 26 a 30 dniem cyklu

Gość zbliża się okres??
kurce ale gdybym miała jakąś szansę na ciążę to nie czułabym tego brzucha prawda?

Gość Margaretka :)
Ból brzucha nie świadczy tylko o tym, że dostaniesz okres. Może świadczyć też o ciąży. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja mam cykle 28-30 dniowe, okres mam dostac w środę i też czuję ból i uciskanie jajników, jestem rozdrażniona, boli mnie głowa i nie mam apetytu. Dopóki nie dostane okresu, nie zrażam się. Poczekaj na okres, jeśli się spóżni, powtórz test.

Gość zbliża się okres??
u mnie to niestety nie są takie kłucia, jakby właśnie jajników tylko taki głuchy ból, trudno to jeszcze nazwać bólem ale jakby spotęgowało się kilka razy to właśnie tak mnie boli kiedy mam pierwszy dzień okresu, dlatego jestem raczej negatywnie nastawiona