Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manawi

ile za te ubranke

Polecane posty

Gość justinka!
nic bym nie dala, w ciucholandzie lepsze za zlotowke sie znajdzie

Gość lucy lucyjkka
szmaty nawet za darmo nikt nie wezmie

Gość dziś na pomarańczowo
bez przesady, za darmo zawsze ktoś weźmie. ale na allegro nie opłaca się wystawiać, bo faktycznie takie rzeczy albo i lepsze można w ciucholandzie dostać za 1 - 5 zł.

można powiedzieć w bardziej kulturalny sposób, że coś sie komuś nie podoba. ale cóż , zleciała się część potologiczna z kafe, która ma bardzo ubogi zasób słów.

a mnie tam podobaja sie te ubranka! ogolnie to mam slabosc do ubranek dla dziewczynek:) sama mam tylko synka. kupilam kiedys ubranka uzywane dla synka na allegrona takiej zasadzie, ze mozna bylo sobie wybrac co sie chce, ile sztuk, a kazda za chyba 5zl, juz nie pamiuetam. moze cos takiego sprobuj?

Gość słoik Nuteli
Przecież to jakieś wychodzone ścierwo a nie ubranka,kto w to ubierał dziecko,chyba bym sie porzygała jakbym miała ubrać w to dziecko,nawet z dopłata bym nie chciała.

autorko, uwazasz ze jesli ktos nie pisze, ze ubranka sa super, sliczne i cudowne to od razu jest patologiczna czescia kafe? napisac, ze sa kiepskie i raczej sie nie sprzedadza to jakas obelga? wow:O

mysle, ze poprostu nie oplaca sie ich wystawiac , bo to sa zwykle bluzeczki, ani wzorów nadzwyczajnych ani nic,nie to ze brzydkie ale takich naprawde milion w ciucholandach za grosze

ja za patologie uważma osoby, zktóre krytykująć piszą szmaty, żygi itp. Można kulturalnie napisać, że są brzydkie, albo że się nie podobają, prawda?

Gość jagódka malutka
całkiem ładne te ubranka. wcale nie znoszone jak któraś tu raczyła napisać. Szczególnie podoba misię brązowa bluza i biała bluzeczka w kwiatuszki.Zrób aukcję, napewno sprzedasz