Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki plan na siebie

mam taki plan, sluchajcie

Polecane posty

mam 23 lata, beznadziejne zycie uczuciowe i odpuszczam sobie facetow. nie bede juz czekac na fajnego chlopaka, nie bede o nich rozmyslac, tesknic do meskiego dotyku, cale zycie czekam tylko. przestane facetow traktowac jak potencjalnych facetow, nie bede rozmyslac o tym dlaczego jestem sama i kiedy w koncu kogos znajde i wmawiac sobie, ze kiedys na pewno znajde, bo przeciez obiektywnie patrzac tak wcale nie musi byc. moze akurat bede samotna?moja rodzina pewnie ciezko to zniesie i dla mnie nie jest to komfortowe, ale co zrobic? nie ma co plakac.

Gość liberian girlll
zgadzam sie takkkk to prawda jak ni

Pewnie,że ma ma.Brak faceta to nie koniec świata.Ja sobie też odpuszczam.Mam dośc użerania się z jakimiś dupkami,którzy nie mają pojęcia co to zaufanie,szczerość i szacunek

troche sie obawiam jak bedzie wygladalo moje zycie, wracac do pustego mieszkania, nie miec z kims gdzies wyjechac, zwiedzac, bo wiekszosc bedzie juz w zwiazkach, dzieci i te sprawy. znajac zycie pewnie uciekne daleko od rodziny, by nie musieli sie zastanawiac co ze mna jest nie tak, bo na pewno beda, wiem, ze z troski, ale beda. tylko znalezc dobra prace, a wszystko sie ulozy, bedzie kasa i bede miala szanse na ciekawe zycie, bo tak, to sie zanudze na smierc.

Gość cała tone we łzach
Dziewczyny co z WAmi jest? Troche mi Was żal,ze nie spotkałyscie jeszcze prawdziwego faceta.ale z drugiej macie jeszcze czas,wiec nie zadreczajcie sie tak:P

ha ha ha, jasne i co niby ma sie zmienic?tyle nieudanych randek, spotkan, tyle niedpasowan albo z jego lub mojej strony i nagle ma sie zmienic?wlasnie takie myslenie juz mnie przynjamniej bardziej doluje, ze kiedys sie uda. taaaa chcoiaz nie ukrywam, troche mi glupio przed znajomymi, bo one ciagle maja kogos nowego, czy pozakladaly juz rodziny, a ja niby z kims tam kerec, ale zawsze konczy sie na etapie kilku pierwszych randek, wiec generalnie czuje sie jak odrzutek i jakas mega z defektami. ale dosc, kurde, dosc!:P

Gość cała tone we łzach
Otóz własnie ze sie zmieni:P tak jak u mnie,o 180 stopni,nawet nie sniłas o takim facecie i takiej miłosci..haha ,

nie pisze tego kokieteryjnie, ale wlasnie u mnie sie nie zmieni, innym sie to zdarza, ale nie mi. nie mowie, ze mam pecha wzyciu, bo nie mam, ale w milosci nie mam szczescia i juz. zastanawiam sie, czy ja nie zachowuje sie moze jakos glupio, czy nie jestem po prostu glupia i malociekawa? tzn juz sie nie zastanawiam, bo zgodnie z moim nowym pomyslem na zycie odrzucam wszelkie milostki.

Gość cała tone we łzach
Oczywiście.Nawet rozsądnie to brzmi.Tez miałam kiedyś takie myśli.Nawet gorsze,bo miałąm kompleksy,i myslałam, ze mnie to nigdy nikt nie pokocha..,tylko nigdy nie przestałam marzyc o miłosci..i uwierz mi ,Zycie jest pełne niespodzianek:)

rozwalasz moj watek swoimi pelnymi optymizmu wypowiedziami. :) pozdrawiam i zycze szcescia.

Gość cała tone we łzach
Nie:) to ja Ci zycze szczęscia:P bo ja juz jestem szczesliwa; ale dziekuje:P