Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

pomodliłam sie o przystojniaka

Polecane posty

'Otóż to Józku! Otóż to. Nic nie ma tak naprawdę, a my jesteśmy tylko zwykłymi zwierzętami... jak psy, świnie, kury, jelenie, łosie, sarny, bizony, antylopy, zebry...' Dla kogoś, kto w nic nie wierzy, faktycznie tak jest. Pozostaje tylko to, co jest tu i teraz. Gonitwa za umykającym szczęściem i wieczna szarpanina z byle powodu. Zamartwianie się zmarszczką pod okiem, fałdką na brzuchu i upływającym czasem, tym, że związek się wypalił, mąż zdradza, żona się puszcza, a dziecko zrujnowało życie.

Gość fikajaca ty juz
49 tematow zalozylas, a co jeden to glupszy :O

Gość sdlckmsdlkcmsdlkcmsd
fiku ty lepiej pomodl sie o mozg

Gość gjdpjjppjp
gadajcie sobie co chcecie ale ja sobie wymodliłam męża i jest wierzący, przystojny i inteligentny - wszystkie kolezanki mi go zazdroszcza i pytaja gdzie ja go poznałam - długo na niego czekalam ale trafiliśmy w końcu na siebie dzięki Bogu-ja to wiem , czują że to taki mały cud że go poznałam w takim momencie mojego zycia.

fiku mikuuu ja mam nadzieję że z tym modleniem jeżeli to wyjdzie hmm to może zanosi się na niepokalane poczęcie :D

fiku mikuuu, chyba gdzieś tam na gorze Twoje modły zostały wysłuchane, wysłały mnie Bóstwa, żeby spełniać Twoje marzenia, no to zaczynamy :D

Gość i cały dzien tu pokraka
przesiedziała

Gość fiko mikuuuu
Z wielką koncentracją malującą się na moim świńskim ryju wdrapuję się na szczyt studzienki kanalizacyjnej nr ewid. 3282/P/32 w Starachowicach i uspokajająco gładzę się po kroczu sprzęgłem od Opla Tigry. :classic_cool:

Gość fiku mikóuu
Jestem notorycznie szykanowana za potajemne wyjadanie suchej karmy Chappi z misek rotweilerów pilnujących zakładów przemysłu betonowego "Beton". Także mój zwyczaj wyskakiwania zza krzaków i wykrzykiwania "Huhu, Bonanza" w Parku Rozrywki w w Pcimiu Dolnym spotyka się z ostracyzmem społecznym :classic_cool:

Gość do dziela panno
jak spotykasz go na studiach to ca za problem podejsc zagada ?