Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosenkarka ......

jak rozumiecie tekst i teledyski piosenki ?

Polecane posty

Moim skromnym zdaniem ( o ile mogę jeszcze tu skromnie pisać) to to samo, co ''The Riddle'' Nika Kershawa. Nie mam na myśli teledysku. Piękna ta drag queen. (chyba, że to jednak kobieta):classic_cool:

Gość mieetek bez m
specjalnie dla ciebie przetłumaczyłem tekst:classic_cool: Zgubiłem się w naszej tęczy, teraz nasza tęcza zniknęła Przykryta przez Twój cień, tak jak nasz świat kręci się Ale w tej koszuli mogę być Tobą, być blisko Ciebie na chwilę Ten dźwig burzy wszystkie te myśli, w których byliśmy Budzę się w nocy, żeby usłyszeć mruczenie silnika Ten ból to zmarszczka przechodząca przez moją ramę i robiąca mnie słabym, Ten cierń w moim boku to wstyd, to duma Z Ciebie i ze mnie, zawsze zmieniająca się, poruszająca się teraz, poruszająca się szybko Jego dotyk musi być chciany, musi stać się na skutek twojej prośby Ale ja potrzebuję Jake'a, żeby ci powiedział, że Cię kocham, bez wytchnienia I krwawię teraz codziennie od roku, od roku, Wysłałem Ci krótki list do przeczytania na wietrze... ... Nasze imiona razem musiały upaść jak ziarno... ... W otchłań gleby ukrytej głęboko w ziemi, Na wietrze mogłem cię usłyszeć, krzyknąć moje imię, złapać dźwięk, Zgubiłem się Zgubiłem się w naszej tęczy, teraz nasza tęcza zniknęła Zgubiłem się w naszej tęczy, teraz nasza tęcza zniknęła Zgubiłem się