Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbuuulllimmmiaaaa

Czy jest tu ktos kto ma bulimie??????

Polecane posty

Gość bbbuuulllimmmiaaaa

Jak w temacie? Czy sa tu dziewczyny ktore maja bulimie? MOje pytanie to: cudniecie czy tyjecie? Jak czesto macie napadady: codziennie, 2-3 razy w tygodniu, raz w tygodniu? Po czym wam sie najlatwiej wymiotuje a po czym najgozej?

Gość nie byłoby mi
chorowałam na bulimie, sama wpedziłam sie w ta chorobe w tej chwili juz jestem zdrowa ,to choroba psychiczna leczenie w psychiatryku bulimia nie jest sposobem na szczupla sylwetke tyjesz i chudniesz na przemian bardziej w strone tycia , puchniesz zatrzymuje sie woda w organizmie itp. nie wyglada sie dobrze przy bulimi wrecz tragicznie

Gość chyba przejde na wegetarianizm
tez ialam bulmie, w zasadzie ciagle mam z tym problem. nie wymiotuje. wymiotowanie nie swiadczy o bulimii od razu, tak samo brak wymiotow nie swiadczy o tym ze bulimii nie ma. doucz sie a pozniej zakladaj tematy 🖐️

Gość jakis problem mam
Czy to bulimia nie wiem...wage mam niska 45 kg ale jak za duzo zjem faszeruje sie tabletkami na przeczyszczenie waga w góre nie idzie wiadomo spada nie mam efektu jojo ale mysl ze moge wazyc wiecej mnie dobija

Gość uggi
pamietam swoje triki jak zwymiotowac wszystko od razu pamietam co jesc i pic na tzw. poslizg ale chyba nie sadzisz ze ktos ci tutaj poda gotowa recepte głupia babo

Gość bbbuuulllimmmiaaaa
chyba przejde na wegetarianizm dobrze wiem ze bulimia to nie tylko wymitowanie ale tez np bulimia moze byc sportowa, czyli po napadzie mega wysilek fizyczne aby splalic, lub przeczyszczanie sie tabletkami, herbatkami. i co z tego . ja pytam o bulimie z wymiotami. a co pic czy jesc na poslizg dobrze wiem. jak ktos nie chce to sie niech nie wypowiada

Gość bbbuuulllimmmiaaaa
zapomnialam o jakze czestej anoreksji bulimicznej na ktora ja choruje